Innkjøpsvideo

Hva synes du om innkjøpene mine?

Favoritt-youtuber

Hei. Nå tenkte jeg å anbefale en helt fantastisk youtuber, som Heter Jenna Marbles. Hun er serriøst genial, og lager de beste og morsomste videoene du kan tenke deg. Serriøst, ler av ALLE ! Du kan finne kanalen hennes HER, men her er ihvertfall mine favorittvideoer.

 

 

Gå å sjekk ut resten av videoene også, du kommer til å le deg ihjel !

Lakseruller

Er det noe jeg ble helt obsessed med i påskeferien, er det lakseruller. Haha, spiste det sånn hver dag, og det var dødsgodt, men så ble jeg lei av det og nå smaker det bare kvalmendes. Men lagde en film om hvordan man gjør det da, er pefekt som forett, dessert eller frokost.

 

Har du prøvd lakseruller? Haha, beklager den irriterende stemmen, skal ikke gjøre det mer.

Gamle videoklipp.

Hahahaha. har klippet sammen en videoblogg med gamle videoklipp fra i sommer, når jeg prøvde å være aurora mohn/erica kvam. Haha, sykt morsomt å se på nå !

New years makeup 2012

Hei. Jeg har faktisk helt glemt å poste denne  videoen til dere. Noen dager før nyttårsaften begynte jeg på en video, som skulle være med sminke, hår og outfit til nyttårsaften. hadde redigert hele sminkevideoen, og så fikk jeg ikke lagret den. Var sykt kjipt, men lagde den på nytt i mange deler, og etter mange timer med redigering en kveld, fikk jeg det endelig til. Skulle egentlig bruke looken på nyttårsaften, men orket rett og slett ikke, men video ble det i hvertfall :) Husk å sette på 1080p på tannhjulet ! :)


Hva synes du om videoen ?

Videoblogger fra Januar - Desember 2012

Januar


Februar


 

Mars


 

April


Mai


Juni


 

 

Juli


August


 

September


 

Oktober


 

 

 

November


 

 Desember

På disse videobloggene viser det ihvertfall at jeg har forandret meg mye, synes jeg. Om du har lyst til å se flere videoblogger, kan du trykke på videoblogg-knappen i kategorier, eller trykke HER, for å komme til youtube kanalen min :)

Hva synes du om videobloggene ?

Januar favoritter

Hva synes du om videoen ?

Innkjøp fra de siste ukene

Heihei. Her er en video med mine innkjøp fra de siste ukene.Husk å sett på 1080p HD. Vet jeg snakker skikkelig lavt, men sånn gjør jeg alltid, haha. Håper dere liker videoen, så snakkes vi.

Hva synes du om innkjøpene mine ?

Innkjøp fra de siste ukene

Husk å sette på 720p HD

Hva synes du om videoen ?

Julegavene mine

Dette er da alle julegavene mine. Fikk mye av det jeg ønsket meg, og er veldig fornøyd. Jeg lager ikke videoen for å skryte, men fordi jeg liker å se sånne videoer selv, og noen avm vennene mine ville se hva jeg hadde fått. Husk å trykk på tannhjulet og trykk på 720p HD, for mye bedre kvalitet.

 

Hva fikk du til jul ?

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


gratisdesign av Tonjemt
hits