Home, sweet home.

Heihei. Haha, dette innlegget er kanskje litt seint, i og med at jeg kom hjem på torsdag? Vi hadde ihvertfall ikke nett på hotellet, så det ble ingen blogging. Men nå har jeg jo hele sommerferien til å lage videoer, ta fine bilder og blogge.Reiser pp hytta i morgen, med Ronja, så det blir nok dødsgøy og vi skal finne på mye koselig :) Så når jef tenker meg om blir det nok ingen blogging haha, men sikkert en del når jeg kommer hjem igjen. Nå skal den norske sola nytes for fullt, og det skal være solvær hele uka her, så det blir dødsbra! Slenger med noen bilder fra L.A, det var bare helt fantastisk !
California dream !

Heisann,

Siden sist har jeg altså vært på verdens varmeste sted, vært i las vegs, shoppet, badet, ankommet san diego, besøkt slekninger og vært i sea world. Vi reiste til Las vegas sist søndag, da var vi innom to hoteller, før vi ankom las Vegas på Tirsdagen. Vi kjørte gjennom death valley nasjonalpark, og death valley er faktisk verdens varmeste sted, og varmerekorden der er 57 grader. I Las vegas bodde vi først på et hotell som het cirkus cirkus, og vi shoppet onsdagen, of fløy innendørs torsdagen, og da sjekket vi inn på et nytt hotell the venetian. Fredagen reiste vi videre mot san diego.

På fredagen kom vi til san diego, der vi besøkte noen slektninger på farmor sin side. Har aldri møtt de før, men de var utrolig koselige alle sammen. Vi bodde hos de i helgen, og så sjekket vi inn på hotell på søndagen. På lørdagen bare var vi på litt sightseeing i byen, på søndagen var vi på stranden og slappet av, og prøvde litt surfing, På mandagen var vi på kjøpesenter, og stranden etterpå. På tirsdag var det først opp igjen på kjøpesenteret, og så reiste vi til sea world og koste oss. Vi hadde bestilt sånn delfin time,så jeg og jarle fikk bade med delfinene, og det er en av de beste opplevelsene i mitt liv! Så var det onsdag da. Idag latet vi oss på stranden, reiste inn til en liten plass og spiste middag, før vi reiste opp igjen på senteret haha. Tror det er nok shopping nå, mangler bare noen små ting :) På fredag reiser vi til L.A, og på tirsdag er det hjemreise. Skal nyte de siste dagene fullt ut nå, og sole meg masse, har jo ikke blitt brun at all :( Men nå skal  jeg legge meg. Klokken er halv ett her, og det er jo morning hjemme allerede. Ha en fin dag alle sammen, så snakkes vi sikkert snart :)

Har du noen gang vært i California? Hva gjorde du der? 

San Francisco

Heihei :)

Nå sitter jeg på et hotell i San Francisco, og prøver å få redigere litt video. Igår kjørte vi fra Redondo beach, LA, i 8-9 timer inn til et lite sted som het Montery. Der overnattet vi på et lite hotell før vi reiste videre hit til San Francisco idag. Vi har vært på golden gate bridge, og nede på victoria´s secret og et senter for å spise. Holder på å få opp en liten outfit video nå, men vet ikke om de blir ferdig. Håper ihvertfall på litt shopping i morgen, og så tror jeg vi skal til havnen og sånn, og så reiser vi til Las Vegas på Søndag. Har det ihvertfall supert her nede nå, og gleder meg til å bli litt brun snart haha.

 

Hva har du gjort de siste dagene? Har du vært i San fran før?

CALIFORNIIA !

Uææ, da er vi framme, og første dagen er gjennomført med litt shopping:) Var så deilig å komme på hotellet i går kveld, etter 13 timer på fly, og våken i 25 timer. Idag har vi sjekket ut hotellområdet, og så reiste vi bort på et stoort shopping senter der vi ble i hele dag, før vi reiste på hotellet og spiste frokost. Tror vi skal på stranden i morgen og bare slappe av, og nå holder jeg på å rediger video. Vi er jo 9 timer bak Norge, så her er klokken halv elleve nå. Er så glad for å endelig være her, jeg elsker det! 

Sjekk den fete bilen da, vår i tre ukeer!! 

 


Har du vært i California før?

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


gratisdesign av Tonjemt
hits