The Carrie Diaries

Heihei. Dere har kanskje merket at et TV-program som heter Carrie har begynt på TV? Jeg elsker ihvertfall programmet, og har allerede kommet til episode 13 på nettet. Med en gang jeg fant ut at det var et program om bøkene, søkte jeg litt rundt, og fant programmet på 1channel.ch. Synes det er utrolig gøy jeg, og Austin butler er jo bare såå kjekk! Så jeg ville ihvertfall bare tipse dere om at dere kan se det der.

Ser du på carrie diaries?

 

Blogganbefaling - Mathilde

Benefit - Hoola bronser


Mitt favorittsolpudder nå for tiden, er denne fra benefit. Jeg elsker den, og er så glad for at jeg kjøpte den, selv om den kostet rundt 200 kr.


Jeg bruker dette mest som litt konturing i kinnbeina til hverdags, og legger den lett i tinningen og duser den utover pannen. Synes den funker kjempebra, og er skikkelig bra pigmentert.


Fargen blir heler ikke noe særlig oransj i ansiktet, selv om det kanskje ser sånn ut på bildet under. Det blir en fin, naturlig look, og jeg elsker alt med den.Her har jeg lagt ganske mye, for at det skulle vise på bilde. Men legger den ihvertfall sånn under kinnbeina, og blender den ut. Bruker selvfølgelig ikke så mye, bare litt, så det blir en naturlig, bronzy look.

Har du prøvd dette solpudderet før ? Hva synes dere om sånne omtaler? Tips til videoblogger, innlegg og sånn ?

ELF blush - Twinkle pink

Denne blushen fra ELF er fra studio linjen på eyeslipsface.no, og i fargen twinkle pink. Synes designet er utrolig stilig, og elsker at jeg får se fargen gjennom det lille vinduet på toppen.

Blushen er en kjempefin korallrosa farge med gullshimmer. Blushen er veldig bra pigmentert, og blir nydelig i ansiktet.

Har du prøvd ELF sine blsuher før ? hva synes du om de ?

Mac - Viva glam nickiPakningen er dødsfin, og jeg elsker designet. Synes det er så enkelt,men samtidig moderne og stilig.
Leppestfiten er en satin, og den er helt matt. Jeg elsker fargen, den er helt knæsj, men det går ann å duse den ut så den blir lysere, eller elge å ha den knæsje fargen. Jeg elsker leppestiften, og i tillegg til at den er dødsfin, lukter den sykt godt.Har du viva glam nicki ? Har du en annen mac leppestift ? Hva synes du om den ?

Favorite perfumes


H&M //                                           Ralph Lauren//                                         H&M//                                           Jimmy Choo//


Den første parfymen fra H&M, lukter en sterk vanilje lukt, blandet med blomster lukt. Bruker ikke denne så veldig ofte, men liker den veldig godt, og bruker den når jeg vil ha litt variasjon.


Ralph lauren - big pony 2. 
Dette er absolutt favorittparfymen min ! Jeg elsker den, og den lukter en herlig blanding av søt vanilje/snop, og alt søtt du kan tenke deg! Bruker denne hver dag. H&M - Have fun
Denne lukter egentlig ganske likt som big pony, bare litt svakere, men sterkere. haha. den sitter ikke på like lenge, og svir litt. Men liker den ganske godt, og tar den med meg når jeg skal steder, siden den er liten og praktisk.
 Jimmy choo - eu de perfume
Denne parfymen lukter veldig annerledes enn de andre. Den lukter søtt, men samtidig mer voksent. Jeg har brukt masse av deg, og den lukter dødsgodt ! Bruker den ganske ofte.

Hvilke parfymer bruker du ? 

Magnetic nails
Til bursdagen fikk jeg en ny neglelakk, som er sånn magnetgreie, som du holder over neglelakken rett etter du har tatt den på. Det funker veldig bra, og designet blir utrolig kult. Jeg har min i fargen 854 opposites attract. Det er en magnetisk grønnfarge, som har bølgemønster. Du får kjøpt disse neglelakkene på vanlige butikker som H&M, cubus, vita, Lindex og andre steder de selger Isa dora.

Har du en sånn neglelakk? liker du den ?

Omtale #2 . Nivea Futkighetskrem

Hei, nå skal jeg ha en ny omtale, om en krem fra Nivea


Den Heter refreshingly soft moisturising cream, og den er for Ansikt, kropp og hender.


Den er veldig myk og lukter veldig godt. Den glir veldig lett inn i huden, og du trenger ikke mer enn dette for hele ansiktet !
Den koster bare rundt 50 kroner på dagligvare butikk, som er veldig billig for en så bra krem. Jeg anbefaler den virkelig :)

-Ingrid

Omtale #1 - EOS


Hei :)

Nå skal jeg lage en omtale, om den berømte lip balmen, EOS ! Jeg har den i den gule, som heter LEMON DROP og har SPF 15, som er solfaktor :)
EOS er utrolig fuktighetsgivende, og myk og kjempedeilig å ha på leppene. Jeg har den med meg overalt, og tar den på hele tiden.
Du får kjøpt den på VITA, Cubus, H&M, (og sikkert flere steder) for 79 kroner.

Jeg gir den terningskast: 6, siden jeg finner ingen ulemper med den.
Den er liten, og grei å ha med seg, tar liten plass, gi bra fuktighet, og lukter godt. Den er rett og slett fantastisk :)


Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


gratisdesign av Tonjemt
hits