I sommer skal jeg...

...

♥ Bade ♥ Fly ♥ Spise snop ♥ Lese ♥ Reise ♥ Bli brun ♥ Shoppe ♥ Være med venner ♥ Lage videoer ♥ Være på hytten ♥ Sole meg ♥ Drikke brus ♥ Slappe av ♥ Ta bilder ♥ Bli god i noe ♥ Oppleve nye ting ♥ Ha det gøy ♥ Til fantastiske USA Hva skal du i sommerferien? 

 

( Har forresten laget meg en ny youtube kanal, dere kan følge meg HER hvis dere vil ♥ )

Dag 10 - En person du kan stole på

♥Mamma ! Hun er den jeg stoler mest på i hele verden, jeg kan si alt til henne !

Hvem stoler du mest på ?

Dag 9 - To ting du skulle ønske du kunne gjøre

♥ Stoppe all krig og uenighet, terrorisme og nasisme, vold og mishandling.

♥ Gi alle barn nok mat for hver dag og utdanning.
Hva skulle du ønske du kunne gjøre ?

Dag 8 - Tre ord du ikke går en dag uten å si

1. Suckitfuckit

2. Halloo

3. ehmdu ?Hva sier du hver dag ?

Dag 7 - Fire spesielle minner

1. Danmark med Familien min og Ronja sin familie. Tror dette var for rundt 5 år siden eller noe, så reiste vi ned til Danmark i en uke, og bodde sammen i et sånt stort hus. Var utrolig gøy, men boblebad og fin hage. Vi var også på sånn Fårup, men mer husker jeg ikke.

2. USA i 2010. Dette var en helt fantastisk opplevelse, og et av de gøyeste stedene jeg har vært. Vi kjørte rundt med bil på hele østkysten, besøkte Florida, Key west og mange sånne disneyland lignene ''verdener''. Er så utrolig glad for at vi skal tilbake i sommer, bare på motsatt side. USA er virkelig et sted å besøke.

3. Basecamp med Mie i Stavanger 2012. Dette var en slags tur, hvor vi besøkte tre forskjellige camper. En med vannet, en i skogen, og en i fjellet. Vi gikk turer, appoterte, lagde mat og koste oss. Var en utrolig fin opplevelse, og kunne gjerne gjort det igjen.

4. Når jeg og Ronja spilte inn vår første sang( haha, det skulle du hørt) Meg og Ronja har sunget sammen lenge, hatt flere konserter for familien, sunget på senteret, og sunget på alle skoleavslutningene til sommeren.. I januar 2008 tror jeg, reiste vi ut til et sånn innspillingsstudio på bursdagen til Ronja, og spilte inn en sang vi hadde laget sammen. Aner ikke hvor den er akkurat nå, men er ihvertfall utrolig morsomt å kunne høre på det nå.Fra Gran Canaria.


Nyttårsball 2013.

Heii. Nå tenkte jeg å skrive et innlegg om nyttårsballet vårt for bare 8. , som vi hadde 30. Januar. Jeg er selv tillitsvalgt i klassen, som gjorde at jeg måtte være med på planleggingen og på en måte være med å gjøre klart alt. Vi handlet inn masse ballonger, pizza, brus, snacks og pynt. Vi lagde klart masse bord og stoler, og pyntet gymsalen. Så fikk meg og Ronja gå hjem for å dusje og fikse oss, som vi fikk 1 1/2 time på, som vi synes var dødsdårlig tid. Men i fikk no dusjet, sminket oss og krøllet håret. Vi kom ned litt før ballet, og da var det utrolig masse folk der. Vi var utrolig fornøyd med at det kom såå mange, siden vi hadde jobbet utrolig mye med det. Vi serverte Pizza og brus, før vi ryddet vekk bordene og det ble dansing og verdens beste DJ Håvard Sunland. Han spiller alltid dritbra musikk,og det var skikkelig god stemning. Vi hadde også fotograf, som Hannah Fleten var så utrolig grei å være, hun er så utrolig flink, og det ble dritbrae bilder. Rakk desverre ikke å ta et eneste bilde med mitt eget kamera, men kan vise dere noen som ble tatt i bilderommet.Solveig, SImen, Damian og Mie

Eirin, Emma og Ida

Ronja og meg

Marlene og Eirin

Mathilde og Markus

Mie, Solveig, Simen og Sine

Solveig og Mie

Søteste Markus og Mathilde

Erik og Ronja
Meg og Solveeig 

Marlene og Vilde

Marlene og Sandra

Pene Malin og Mina.Damian og Ronja

Karen, Vilde, Andrea, Marlene og Camilla.


Nydelige Mie og Ronja.

Mie, meg og Ronja

Sine og Solveig

Eirin, meg, Mathilde og Ronja

Kristoffer og meg.Simen, Marco og Mikael.

Sine, Solveig, Emma, Mathilde og Eirin.

Markus og Solveig

Solveig, Mathilde, Ida og Sine.Nydelige Sine og Ronja

Pene Mie og Mina

Sine, Markus og Solveig.

Mie og meg

Meg, Solveig og Ronja
Haha, vet det ble utrolig mange bilder, men det var såå mange fine bilder av alle, så jeg måtte ta mange med. Hadde det ihvertfall utrolig gøy på ballet, og gleder meg sykt til neste !

Har dere hatt ball ?

Dag 5 - Seks sanger du er avhengig av

♥ Cyndi Lauper - Girls just wanna have fun

♥ Bruce springsteen - waiting on a sunny day

♥ Adele - someone like you

♥ Jessie J - Price tag

♥ Kelly Clarkson - Stronger

♥ Train - This ain't goodbye
Hva er dine favorittsanger ?

Dag 4 - Syv fobier/frykter

Har hverken syv ting eller noen fobier, men er noen ting jeg er redd for.

- Edderkopper

- Slanger

- Å miste vennene mine

- Sprøyter

- Våpen

- Mørket

Er ikke redd for så mye egentlig, men det er jo bare positivt. Folk synes sikkert det er rart at jeg er redd for møket, men det er helt sant, har vært det siden jeg var liten, og da sov jeg alltid med lys på. Nå sover jeg alltid med åpen dør, uansett, hater å sove med døren igjen, og da får jeg som oftest ikke sove.


Hva er du redd for ?

Dag 3 - Åtte ting som irriterer deg

 Skraping med gafler

Når folk avbryter

Falske smil

Når jeg ikke finner noe å spise.

Når folk spør dumme spørsmål

Når vi har utrooolig masse lekser og innleveringer

Når folk ikke kommer til avtalt tidpunkt

Når mobilen eller kameraet går tom for strøm.Hva irriterer deg ?

Spørsmålsrunde !

Hei ! Nå tenkte jeg å ha en ny spørrerunde, siden jeg nettopp har kommet tilbake. Synes faktisk det er skikkelig gøy å svare på spørsmål, så om det er noe du lurer på, bare spørr :)

Hva lurer du på ?

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


gratisdesign av Tonjemt
hits