Godt Nyttår !

Hei og Godt Nyttår. Har ikke rukket å blogge idag, har væt årets mest stressende dag, som vanlig, haha. Vi våknet elleve idag, halvsov til tolv, og sto opp. Jeg og Ronja tok bussen til butikken klokken ett, for å fikse de siste tingene til kostymene våre. Vi kom oss ikke hjem før halv fire, siden bussen bare gikk hver time, og ja :) Så fikset vi oss, og dro ut i en halv time og hentet oss litt snop. SÅ dusjet jeg, spiste goood kalkun , og sminket meg og krøllet håret. Nå skal vi snart ut å fyre opp litt raketter, og bare slappe av resten av kvelden :)
Bukse fra H&M, topp fra ONLY

Hva gjør du i kveld ?

Ukens spørsmål #6Hvor er det rosa kjørte kjøpt? Hvilket skjørt ? :)

Hvor er sminke kofferten din fra (link)? Jeg aner ikke, fikk den av Mamma.

Hvor mange penger får du i uken ?? Får ikke penger i uken, i måneden

Hvordan blir du så fin på håret ??? Gjør ikke noe spessielt, bare vasker det med shampo og balsam.

Er du forelsket ?? Ja♥

Hvor gammel er du :) ? 13 år.

Fikk du det du ønsket deg mest til jul ? Nei, men litt av det.

Hva spiste du til mat på julaften ? Pinnekjøtt med tilbehør.Hvor lenge har du blogget ? Siden Mai på denne bloggen, men siden 2010 sammenlagt.

Har lyst til å ligge på topplisten på blogg.no ? Jaaaaaaaa!!! 

Tror du at du kan komme på toplisten på blogg.no ? Nei, egentlig ikke.
Fikk du svar på det du lurte på ? 

Sunday evening

Helleuuu ! Nå skal jeg snart ned til Ronja, men tenkte å komme med et lite innlegg først. Idag har jeg spilt inn en sminkevideo, som er sminken jeg skal bruker i morgen. SKal spille inn hårvideo og outfit også, og putte alt sammen i morgen. Har en stor jobb med redigeringen, men tror det blir veldig bra. Ellers har jeg ryddet rommet, og vært litt med Ronja. Vi skal være engel og djevel i morgen, og det trengs litt planglegging. Gleder meg dødsmye til i morgen, bare synd at jeg skal samle inn mye snop i morgen, men har snopeløfte i 2013 -.- Synes året har gått dødsfort, men mange oppturer og noen nedturer. Håper det nye året blir bra, med mine mange nyttårsforsetter.

Nå lakerer jeg neglene mine røde til i morgen, hører musikk og pakkerHva har du gjort idag ? Hva skal du i morgen ?


Innkjøp fra de siste ukene

Husk å sette på 720p HD

Hva synes du om videoen ?

Bilder fra Januar - desember 2012

Hei.Da har jeg funnet en delbilder, fra Januar tilDesember.Fant desverre ingen bilder fra April,og bildene er i veldig forskjellig størrelse, men det går vel fint ? Synes selvjeg har forandret meg ganske mye, og er skikkelig morsomt å se tilbake på gamle bilder, og i hvertfall gamle smil.

Januar

Februar

Mars

Mai

Juni

Juli

August

November

Oktober

November

Desember

Synes du jeg har forandret meg ?

Kosekveld!

Hei. Ikveld slapper jeg bare av hjemme med mine søte foreldre.Harlaget dip og grønnsaker, og nå vi en film på TV.Holder på å laste oppen videoblogg nå, som sikkert er oppe i løpet av natten. I morgen blir det kosedag, før det er nyttårsaften på mandag.WIHOO !Hva gjør du i kveld ?

Favorite song

 

Hør hele, verdens fineste sang !

Min favoritt sang for tiden, er denne sangen av kurt nilsen. Har han ikke bare verdens fineste stemme du noen gang har hørt i hele ditt liv ? Har fulgt han og hørt på låtene hans helt siden han vant IDOL for lenge siden. Synes stemmen hans er fantastisk og låtene nydelige. Hva synes du om kurt Nilsen sine låter ? 

Saturday

Hei. Idag måtte jeg stå opp tidliig, for å resie til byn å spille viderespill i julecupen. Gikk dårlig, og vi røk ut første kampen. Nå har eg dusjet og gjort meg klar, og vi skal snart reise til Fana. Kan ikke si hva vi skal der, men dere får kanske vite det en annen gang :)

Skal forresten prøve å få spilt inn en innkjøpsvideo idag, og så en tag-video.
Sniktitt på innkjøp.

Hva skal du idag ? vil du ha videoblogg på innkjøp ?

Lagunen

Hei. Idag våknet jeg halv tolv, og tenkte, shit nå har jeg forsovet meg. For meg og Mie skule egentlig ta bussen ti over tolv, så da hadde jeg dødsdårlig tid. Men vi flyttet det til ett, så skal ta bussen nå om ti minutt. Jeg sto opp, lagde meg frokost, så Tv, og hoppet i dusjen. Så sminket jeg meg og gjorde meg klar, og nå har jeg ganske dårlig tid, siden jeg må finne veske og penger, haha. Cupen i går gikk helt greit, tapte en kamp og vant to. Skal spille sluttspill i morgen, og håper på det beste.:)


Hva skal du idag ?

Mitt sminkebord
Hva synes du om sminkebordet mitt ?

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


gratisdesign av Tonjemt
hits