Dyreparken cup :)

Hei, lenge siden, men skolen har begynt igjen, treninger, kamper, og tonn med lekser. 
Men tenkte jeg kunne lage et lite innlegg om cupen, skrev veldig lite om den før vi reiste.

Vi reiste med buss, 1 9 timer, sammen med 2000 guttene, ned til kristiandsand på fredag. på lørdagen spilte vi tre kamper, som vi vant, og på søndag var det 16-delsfinale,8-delsfinale, og så røyk vi ut på første maål vinner, frikast, i kvartfinalen. Men det var veldig gøy uansett, selv om vi var få. Hadde og bursdag på søndagen, haha, kjedeligste bursdagen på buss, men  det går fiint :)

 
Haha, noen få bilder fra turen. Jeg koste meg masse, og gleder meg til neste gang <3 :)

Hva har du gjort på i det siste ?

-Ingrid

Antrekk 22 august

Hei

Hadde egentlig litt større bloggplaner idag, men vi hadde trening rett etter skolen, så spiste jeg, dusjet, og dro på butikken for å handle inn litt til cupen. Vi reiser på cup fra fredag til søndag(noe som betyr at jeg er vekkreist på bursdagen miin !!?!!) og det er en håndballcup i kristiandsand. Vi skal kjøre 9 timer i buss med 2000 guttene , sounds good, ha ?

nå skal jeg krype til sengs med litt norsk lekser og noen episoder av sex and the city, og så snakkes vi i morgen :)Bukse og topp: bikbok ,  Dongerijakke: Lindex

-Ingrid

Outfit 21 august

Heei :)


Alt fra bikbok, //trøttetryyyneee'//

Dårlig blogging, men ble sånn, for nå har vi komt i gang med skolen, har vanlige fag, lekser osv.. Det skjer egentlig ikke så mye her, men har bursdag om 5 dager nå, og jeg gleder meg sååånnn :D Og så er deet 47 dager til LONDOON :) Da blir det mest sannsynlig konkuranse/giveaway med Ronja etterpå :)  so stay tuned (eller noe :P)

Idag hadde jeg egentlig store planer om å ha masse egentrening, situps,pushups,planken og sånn, Men det ble ikke noe av, får ta det en annen dag. Men hadde en har økt ute, løp i det sykeste trappene utenfor hust, opp og ned tre ganger. Så dusjet jeg, og er klar til skole i morgen :)

Ronja var med meg hjem idag, og vi lagde good mat (elleer, hun gjorde, mesterkokken ) og smoothie, naaam !

Hva har du gjort idag ?

-Ingrid

 

Videoblooooggg - innkjøp fra byn :)

Hei :)
Her er innkjøpsvideo fra igår. TRYKK PÅ TANNHJULET OG SKRU OPP PÅ HD :D <3

 

Idaag, kom ronja, sine og ronja opp her. Vi var litt her, før vi ble kjørt bort til mathilde,der vi møtte simen, emma og sondre og. Gjorde ikke egentlig på så mye, før vi gikk ut, og så måtte emma og mathilde gå, så vi reiste bort til sine, før jeg reiste hjem klokken fem :) Har egentlig hatt en ganske koselig dag, men i morgen er det skoole igjen.. -.- BTW bare 7 dager til bursdagen miin :D

Hva har du gjort idag ?

-Ingrid

Sommer 2012 :D

Heeei :) 

Nå tenkte jeg å lage et innlegg om sommeren min. Har hatt det så fint, og har masse bilder og minner :)

Kristiandsand - +bankcup og dyrehagen.

Strandkos med jentene

Dip dye
Stavanger - Basecamp med mie


Hytten -  Med ronja


Kroatiaa

VG lista topp 20

Og sommerkos med de beste :)Hvordan har din sommer vært ?

-Ingrid

Bilder fra de siste dagene :)

Hei :)

Lenge siden jeg har blogget nå, men har trent, vært med venner, og så begynte vi på skolen på torsdaaag -.- Var helt greit, litt kjedelig, men ja. Etter skolen ble Malin med meg hjem, vi lagde milkshake og så litt tv, før vi gikk ned til ronja, hvor vi møtte mie,sine,simen og sondre :) Så kom hannah opp, og vi gikk opp til meg. vi var egentlig bare på trampolinen, og så gikk jeg på håndballtrening seinere . 


På fredag  var det skole, så tok jeg, mathilde,ronja,mie, sine og simen  bussen ned på øyrane, for jeg og ronja måtte kjøpe bursdagspresang til eirin. Det var utrolig gøy i besøket, og kul som jeg er, legger jeg ved litt bilder :)


Bursdagsjentaa :)Igår reiste jeg og ronja bort til mie, og vi tok oss en tur til byn, kjøpte ikke så mye, kommer video seinere :)

Hva har du gjort de siste dagene ?

-Ingrid

Antrekk 17 august

Bukse// Cubus , Skjorte// ?? , Genser // Bikbok , Sko// converse.
Hva synes du om antrekket ? 

-Ingrid

You can never be ''Just friends'' with sombody you used to love..

simply because a little part of you will always love them.


-Ingrid

Innkjøp fra Åsane :)

Hei 

Kjøpte veldig lie i åsane igår, fant vel egentlig ingenting. Men kan legge ut det jeg kjøpte da :)


H&M 19 krBik bok 2 for 29 :D

Hva synes du om innkjøpet ? :)

-Ingrid

Frokost !

Heei :) ( Vi er live nå, HER, så hvis dere il kan dere sende inn noen awsome spørsmål til oss :) )

idag våknet jeg klokken ti, lagde meg god frokost, ryddet rommet, og nå er jeg med Ronja, og vi se på liveshowet til LEADUVET :) dritkult :D
Namnam :) 

Seinere idag reiser i ut til åsane. :)

hva skal dere idag ?

-Ingrid

 

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


gratisdesign av Tonjemt
hits