hjemme igjen

Heihei, de få som leser om mitt utrolige spennede liv :)

Når vi kom hjem forrige uke, var det rett ut på vår herlige hytte, på Osterøy. Den ligger rett med sjøen, som er serriøst det beste. Hytten er den herligste plassen å være på sommeren, det er så fint der. Men nok om det, haha. Jeg har ihvertfall hatt en fantastisk uke, og meg og ronja har funnet på mye gøy. Vi har grillet, badet, kjørt båt, spist masse godt, sett filmer, kjørt bananbåt og stått på vannski. En dag kom og Sine og Mie ut, og det var dødskoselig, og vi koste oss hele dagen. Jeg og Ronja reiste hjem igjen nå på fredag, og så deilig det er å være på hytten, så er det enda deiligere å være hjemme. Jeg og Ronja sov nede hos henne, og dagen etter møtte vi Mie og spiste kinamat og handlet, før vi reiste til henne og overnattet der:) Igår slappet vi bare av, ida kom bort og vi bare så videoer og lakkerte neglene før jeg ble hentet :) Idag våknet jeg tidlig og gikk ut på tur med hunden, før jeg lagde meg frokost og la meg i sofaen med gossip girl, så heriiiig!

Har egentlig bare gjort ingenting idag, ryddet, sett tv, og var nettop på banen for en liten fotballøkt med mamma. Fyfaen, helt ærlig, var dte helt gruuusomt. Har jo ikke trent på en måned, og jeg må virkelig få opp kondisen før fotballen og håndballen begynner igjen! Nå skal jeg ut med ronja litt tror jeg, før jeg bare slapper av resten av kvelden.

Hva har du gjort den siste uken?

Home, sweet home.

Heihei. Haha, dette innlegget er kanskje litt seint, i og med at jeg kom hjem på torsdag? Vi hadde ihvertfall ikke nett på hotellet, så det ble ingen blogging. Men nå har jeg jo hele sommerferien til å lage videoer, ta fine bilder og blogge.Reiser pp hytta i morgen, med Ronja, så det blir nok dødsgøy og vi skal finne på mye koselig :) Så når jef tenker meg om blir det nok ingen blogging haha, men sikkert en del når jeg kommer hjem igjen. Nå skal den norske sola nytes for fullt, og det skal være solvær hele uka her, så det blir dødsbra! Slenger med noen bilder fra L.A, det var bare helt fantastisk !
California dream !

Heisann,

Siden sist har jeg altså vært på verdens varmeste sted, vært i las vegs, shoppet, badet, ankommet san diego, besøkt slekninger og vært i sea world. Vi reiste til Las vegas sist søndag, da var vi innom to hoteller, før vi ankom las Vegas på Tirsdagen. Vi kjørte gjennom death valley nasjonalpark, og death valley er faktisk verdens varmeste sted, og varmerekorden der er 57 grader. I Las vegas bodde vi først på et hotell som het cirkus cirkus, og vi shoppet onsdagen, of fløy innendørs torsdagen, og da sjekket vi inn på et nytt hotell the venetian. Fredagen reiste vi videre mot san diego.

På fredagen kom vi til san diego, der vi besøkte noen slektninger på farmor sin side. Har aldri møtt de før, men de var utrolig koselige alle sammen. Vi bodde hos de i helgen, og så sjekket vi inn på hotell på søndagen. På lørdagen bare var vi på litt sightseeing i byen, på søndagen var vi på stranden og slappet av, og prøvde litt surfing, På mandagen var vi på kjøpesenter, og stranden etterpå. På tirsdag var det først opp igjen på kjøpesenteret, og så reiste vi til sea world og koste oss. Vi hadde bestilt sånn delfin time,så jeg og jarle fikk bade med delfinene, og det er en av de beste opplevelsene i mitt liv! Så var det onsdag da. Idag latet vi oss på stranden, reiste inn til en liten plass og spiste middag, før vi reiste opp igjen på senteret haha. Tror det er nok shopping nå, mangler bare noen små ting :) På fredag reiser vi til L.A, og på tirsdag er det hjemreise. Skal nyte de siste dagene fullt ut nå, og sole meg masse, har jo ikke blitt brun at all :( Men nå skal  jeg legge meg. Klokken er halv ett her, og det er jo morning hjemme allerede. Ha en fin dag alle sammen, så snakkes vi sikkert snart :)

Har du noen gang vært i California? Hva gjorde du der? 

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


gratisdesign av Tonjemt
hits