Hjemme alene

Enda en dag å være hjemme alene på! Jeg begynner egentlig å bli ganske lei denne sommerferien. Dette er den første sommerferien jeg har kjedet meg en del. Har akkurat sett på frustrerte fruer og spist lunsj og er klar for å støvsuge huset. Hele dagen har det vært herlig sol og nå kommer regnet. Føler at bloggingen nå for tiden handler om være.. Gud, så herlig!.. 

Hvordan er dine sommerdager for tiden? 

This day

Etter at Sanna og Tuva reiste ble dagen meningsløs. Jeg har sittet i stua og sett på tv, vært ute og gjort ingenting, spist epler og bare gjort masse random. Jeg føler virkelig at jeg savner familien selv om de bare har vært borte fra klokka 12 i dag. Jeg savner å krangle, leke med Nora, spille kortspill med Marius og Jenny, ha en rar lek Marius fant med med alle mine småsøsken og når kvelden kommer blir det vell ikke noe meg, mamma og pappa tv titting. Vi pleier alltid å se på noe krim greier når Marius og Jenny legger seg, men forhåpentligvis kommer de hjem før det blir veldig sent. 


Hva har du gjort i dag?

video: Night Out Makeup

Dette er #1 av mine night out makeup looker. Jeg kommer i allefall til å lage en til. Her er hvertfall den første og det er den mest naturlige antar jeg. Setter stor på respons fra dere i kommentarfeltet. 

Produkter brukt:

  • Smashbox - full coverage foundation // fair fo
  • KIKO make-up milano - concealer // 02
  • TheBalm - frat boy blush
  • Vippetang - H&M
  • Viva la diva - øyenskyggepallet // highpearl eyeshadow
  • Too faced - matte eye pallet // coffee bean
  • Makeup Mekka - blending brush 201
  • Nivea - mascara // black
  • Mac - cremesheen lipstick // creme cup 

Sang: A-LEE - feelgood ft. Elisabeth Carew

Redigert i iMovie

Filmet med Nikon kameraet til Kathrine

Hva synes du?

Mine topp 7 sminkeprodukter

 

 

Fikk et spørsmål i går om jeg kunne legge ut et innlegg om noen produkter jeg anbefaler, men jeg tenkte heller å legge ut mine topp 7 sminkeprodukter fordi det la jeg ut på bloggen for noen dager siden. Jeg kan jo selvfølgelig legge ut en anbefaling av et produkt.

Hud:

Smashbox - full coverage foundation // fair fo.

The Balm - frat boy blush.

KIKO makeup milano - soft focus concealer // 02.

Øyne:

Too faced - matte eyeshadow pallett // / Tufted Suede, Chinchilla, Coffee Bean, Velveteen Bunny, Pebbles, London Fog, Vintage VIolet, Midnght.

Dior - intense liquid eyeliner // black.

Clinique - high impact curling mascara // 02 black/brown.

Lepper:

Mac - cremesheen lipstick // creme cup

Har du prøvd noen av disse produktene?

 

 

Dagens planer + svar på spørsmålene

Hei! Har hatt en litt hektisk morgen siden sommerfesten begynner om en og en halv time. Eller jeg har vell egentlig ikke hatt det så hektisk, men jeg har ryddet bade, ryddet rommet, flyttet stoler og dusja. Ja, siden det regner så mye som det gjør nå så begynte bestefar og pappa å sette opp et stillas (?) og bygget tak over det så vi kunne ha grillene under der. Så det er grunnen til at jeg ikke har rukket å blogge før nå. Jeg har også en god del innlegg rett rundt hjørne og noen videoer. Fikk ikke inn så mange spørsmål så jeg tar meg tid til å svare på de nå.

1. Liker du bruce sprinsteen? Nei, har hørt han synge i den "we are the world" ikke noe mer. Også ligner han litt på den ene okelen min.

2. Har du sunget med han eller noe sånt?! :O Nope, men det hadde sikkert vært kult!

Hva skal du i dag?

Spørsmålsrunde!

Siden dere kanskje ikke vet så mye om meg så tenkte jeg å sette igang en spørsmålsrunde som jeg svarer på om et par dager. Dere kan spørre om alt, men er det altfor random kommer jeg ikke til å svare på det. Svarer heller ikke på unødvendige spørsmål. Men ellers er det bare å spørre i vei! 

Har du noen spørsmål til meg?

- Karoline (gjesteblogger)

videoklipp fra teltturen

For noen dager siden var jeg på telttur med to av venninene mine, Kathrine og Mia. Vi filmet noen av tingene vi gjorde og nå har jeg satt klippene sammen bare for å lage en liten video. 

Hva synes du om videoen?

- Karoline (gjesteblogger) 

Karoline her!

Hei! Jeg heter Karoline og skal nå gjesteblogge for Ingrid mens hun er i Kroatia. Litt info om meg:

Jeg heter Karoline 

♥ Jeg har en blogg  (LINK)

♥ Jeg er 12, blir 13 år i år.

♥ Jeg og Ingrid kjenner hverandre sånn halvveis og vi snakket litt sammen på facebook for en stund siden.

Om det er noe mer dere lurer på kommer jeg til å legge ut en spørsmålsrunde i morgen. Jeg har btw Canon EOS 550d som jeg tar bilder med for de som lurer. Jeg skal gjesteblogge i en uke og jeg kommer til å oppdatere hver dag med både litt videoer og skriftlige innlegg.

Hva har du gjort i dag?

Kroatia next !

Hey :)

Da reiser vi til flyplassen nå snart. Karoline blogger hele uken, så kommenter mye til henne, hun er veldig kul :) <3


Haha, eirik sin :D <3

Hva skal du idag ?

-Ingrid

Innkjøp :)

Hey :)

Kjøpte noen småting på butikken idag, til vi reiser i morgen :) KAROLINE skal forresten gjesteblogge for dere når jeg er vekke, så det kan dere glede dere til :)Cubus // playcom

Hva synes du om innkjøpet ?

-Ingrid

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


gratisdesign av Tonjemt
hits