San Francisco

Heihei :)

Nå sitter jeg på et hotell i San Francisco, og prøver å få redigere litt video. Igår kjørte vi fra Redondo beach, LA, i 8-9 timer inn til et lite sted som het Montery. Der overnattet vi på et lite hotell før vi reiste videre hit til San Francisco idag. Vi har vært på golden gate bridge, og nede på victoria´s secret og et senter for å spise. Holder på å få opp en liten outfit video nå, men vet ikke om de blir ferdig. Håper ihvertfall på litt shopping i morgen, og så tror jeg vi skal til havnen og sånn, og så reiser vi til Las Vegas på Søndag. Har det ihvertfall supert her nede nå, og gleder meg til å bli litt brun snart haha.

 

Hva har du gjort de siste dagene? Har du vært i San fran før?

CALIFORNIIA !

Uææ, da er vi framme, og første dagen er gjennomført med litt shopping:) Var så deilig å komme på hotellet i går kveld, etter 13 timer på fly, og våken i 25 timer. Idag har vi sjekket ut hotellområdet, og så reiste vi bort på et stoort shopping senter der vi ble i hele dag, før vi reiste på hotellet og spiste frokost. Tror vi skal på stranden i morgen og bare slappe av, og nå holder jeg på å rediger video. Vi er jo 9 timer bak Norge, så her er klokken halv elleve nå. Er så glad for å endelig være her, jeg elsker det! 

Sjekk den fete bilen da, vår i tre ukeer!! 

 


Har du vært i California før?

Gårsdagens antrekkBukse og jakke fa ONLY, Bluse fra Forever 21, sko fra Primark

Her er antrekket mitt for igår, når vi var ute å spiste. Når dere leser dette er jeg mest sannsynlig på flyet til London, wiiii :))) 

Hva synes du om antrekket?

Tapas

Hei dere,

Vi dro ut for å spise tapas på Escalon i dag, for å feire at Eirik er ferdig med 13 år skole, og bare kose oss. Vi bestilte rundt ti retter, og smakte litt av hvert. Var mange ny smaker, og likte ihvertfall litt av det. Når jeg kom hjem kom Ronja opp og vi bare slappet av, snakket og så hade for sommerferien. Skal prøve å legge meg snart, men jeg vet godt at jeg ikke kommer til å få sove, haha.Skal sikkert blogge litt før jeg reiser, og så kommer det nok videoblogger i USA :)Hva har du gjort i kveld? Har du smakt tapas?

Haircut

Før:

etterIgår var jeg jo hos frisøren, får å stusse det litt og få vekk de slitte tuppene. Det ble skikkelig kort, og hun tok veldig mye. Men det er jo bedre å ha et kort og sunt hår, en et lang og slitt, ikke sant? Nå skal vi ihvertfall inn til byn å spise, og så blir det siste innspurt i pakking og sånn i kveld, før jeg setter med på flyet klokken tolv i morgen, æææ!

Hva synes du om håret ?

Last night

Igår var en skikkelig trist dag, men en utrooolig gøy kveld. Vi hadde jo avslutning med klassen, men tonnevis av kaker og godis, så det var koselig. Måtte jo og si hade til to fantastiske lærere, og det var dødstrist. På kvelden var det jentekveld hos Ronja, med pizza og mye digg, snakking, vg-lista og musikk. Var en utrolig koselig kveld, og meg og Mie bestemte oss spontant for å reise bort til henne og ha skikkelig home alone party. Så da ble det kylling og mais til nattmat, og ''the holiday'' som vi begge sovnet til. Litt senere skal jeg til firsøren, og så skal jeg fikse en del ting til California og sånn :) Gleder meg sånn nååå!

 

Hva har du gjort de siste dagene?

Bilder fra LørdagHar ikke egentlig så mye å blogge om nå, og fikse meg for å ta bilder? njææ, så da legger jeg heller med litt bilder fra besøket på lørdag.Var utrolig koselig, vi spiste god mat, så film og lagde sukkerspinn, haha. Er så uvirkelig at det er sommerfeire i morgen, og at jeg reiser til California om freakings 4 DAGER!!! det er helt utrolig! Har ikke kommet så langt med pakkingen enda, så tror jeg skal fortsette litt ikveld. Skal også bake til i morgen,  rydde rommet og vaske sminkekoster, sånne praktiske ting :) Forresten så har jeg laget meg ny youtube-kanal, hvor jeg kommer til å lage videoer fra nå av. Kommer til å lage vlogger og sånn i USA hvis noen av dere vil se det:) Dere kan følge meg Her:) Skal også prøve å blogge så mye som mulig i USA, og så kommer det selvfølgelig innkjøpsvideo når jeg kommer hjem. åå, jeg gleder meg sånn !! Hva skal du i sommerferien?

Gårsdagens antrekkShorts fra Vero Moda, Sko Converse, Skjorte Vintage, Jakke ONLY

Hva synes du om antrekket?

 

I sommer skal jeg...

...

♥ Bade ♥ Fly ♥ Spise snop ♥ Lese ♥ Reise ♥ Bli brun ♥ Shoppe ♥ Være med venner ♥ Lage videoer ♥ Være på hytten ♥ Sole meg ♥ Drikke brus ♥ Slappe av ♥ Ta bilder ♥ Bli god i noe ♥ Oppleve nye ting ♥ Ha det gøy ♥ Til fantastiske USA Hva skal du i sommerferien? 

 

( Har forresten laget meg en ny youtube kanal, dere kan følge meg HER hvis dere vil ♥ )

Antrekk 17 juliSkjørt fra H&M genser fra forever 21 sko fra converse

Hva synes du om antrekket mitt?

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


gratisdesign av Tonjemt
hits