Norwegian flag inspired makeup look

Hei :)
Dette er en sminkelook jeg lagde dagen før 17.mai, egentlig bare fordi jeg kjedet meg..

Hva synes du ?

-Ingrid

 

Homerwork!

Hei :)
Nå har jeg akkurat gjort litt lekser, fra forrige uke(oopsi,) som skal inn i morgen :) Lekser er gøøøørrrrkjedelig, men blir litt bedre med litt frukt, yt og musikk ved siden av. Idag har jeg vært med Ronja, og hatt en halvannen time fotballtrening med de beste jentene :) I morgen er det skoole, for vi er en av de uheldige skolene som ikke har fått streik :(

Nå setter jeg igang med å rydde litt på rommet, siden det ser ut som en svinesti her inne! Snakkees <3

-Ingrid

Stilen min.

Hei :)
Samlet noen outfits i en collage, for å vise hvordan stilen min er :)

Hva synes du `? Hvordan er din stil ?

-Ingrid

Spotify spilleliste!

Hei :)

Igår kom jeg hjem fra stord, og jeg hadde det kjempegøy :) Vi vant tre av fire innledende kamper, og kom til a-sluttspill. Vi vant 8-delsfinale, og røk ut i kvartfinale mot Sotra 4, som alltid slår oss, kjipt, men jaja :P Vi hadde det gøy, spiste pizza og snop, badet på strand og i basseng, og ble kjent med noen snille gutter fra Stord :)

Idag reiste vi til flyplassen, og tok imot størstebroren min, som har vært i Amerika i et år ! Har savnet han så sinnsykt, og det er såå godt å få han hjem !

Har ikke så masse å blogge om nå, så bare legger med spotify spillelisten min , Så dere får litt musikkinspirasjon, eller noe ? Eller ihvertfall kan se hva jeg hører på :) (Ignorer det teite navnet )

-Ingrid :)

 

Y.O.L.O

Hva synes du ?

-Ingrid

Hverdagssminke !

Hey, tenkte å legge ut en liten sminkevideo. Dette er en liten stund siden, så jeg bruker ikke pudder eller BBcream nå :)

Nå reiser jeg på stord på cup, så vi snakkes på søndag :)

-Ingrid

 

Innkjøp !

Hei :)
Var jo i byn idag, og da kjøpte jeg denne nydeige grønne toppen på Bikbok. Den kostet egentlig 79, men var satt ned til 49 :) Den blir utrooolig fin til sommeren, til en vanlig dongerishorts og converse :)
Hva synes du om den ?
-Ingrid

Trampoline film :)

Sett på 720 for myyye bedre kvalitet:)

-Ingrid

 

Antrekk 24.Mai 2012

Hey :) Var en liten tur i byn idag også, og jobbet :) Kjøpte meg en topp, som jeg kan vise seinere . I morgen reiser vi Til stordcup, og jeg gleder meg helt utrolig masse! Har begynt å pakke nå, og det skal bli så braa. Idag når jeg og ronja kom hjem fra byn, gikk jeg, Sondre, Ronja og markus ned på en brygge (som jeg ikke vet hvor er ?) og badet :) Så gikk jeg og trente, og så gikk laget ned på tone å badet, herliig <3 Er så deilig med sommervær, går med shorts vær dag ! :)Shorts:H&M, Topp:H&M, Jakke: Lindex, Veske: H&M, Sko: Converse :)


Nydeligste <3

Nå må jeg pakke, og laste ned noe musikk, så snakkes v seinere :)

-Ingrid

New in - Lipstick

Hei :)

Idag var vi i byen, og på H&M kjøpte jeg en leppestift, som de endelig har fått inn :) Den er i fargen SCARLET og tenk såå fin den blir til sommeren ? :)

 

Hva synes du om den ? Har du den ? :)

-Ingrid

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


gratisdesign av Tonjemt
hits