Gårsdagen

Hei. I går så reiste jeg og Mina til byn rett etter skolen, fordi jeg skulle ha en kjole til konfirmasjon, og så skulle vi sitte i sekreteriatet i haukelandshallen. Kom ikke hjem før ti igår kveld, så det ble ingen blogging. Men det var koselig i byn, kjolen kan jeg vise senere om noen vil? Nå reiser jeg snart på hyttetur med laget, så vi snakkes kanskje i morgen. aah, der kom pappa med gooode vårruller til meg, nam. Vi snakkes.

Vi spiste på en dødsstille kinaresturang som het China house, tror jeg?. Haha, var skikkelig creapy, det var jo ingen som snakket. 

Maten, som var greit god, men vårrullene var skuff, de var tørre og smakte rart.

Her kjeder vi oss i sekreteriatet, og vil hjem.

Favoritt-youtuber

Hei. Nå tenkte jeg å anbefale en helt fantastisk youtuber, som Heter Jenna Marbles. Hun er serriøst genial, og lager de beste og morsomste videoene du kan tenke deg. Serriøst, ler av ALLE ! Du kan finne kanalen hennes HER, men her er ihvertfall mine favorittvideoer.

 

 

Gå å sjekk ut resten av videoene også, du kommer til å le deg ihjel !

My boy

Hva synes du om bildene?

Girls night

Igår så kom Ronja og Mathilde bort hit på jentekveld, og vi spiste taco, så film og spiste mye godt. Så overnattet de her, som var kjempekoselig.Vi våknet sånn halvseint og lagde oss frokost, før de reiste og jeg gikk på lang fjelltur med vofsen. Resten av søndagen har jeg egentlig bare slappet av, dusjet og gjort ingenting. Skal vel egentlig bare slappe av resten av dagen, og tror jeg tar en tidlig kveld idag, for å være klar til skole igjen i morgen. Bare syv uker til sommerferie nå, klarer ikke å vente!Hva har du gjort i helgen?

Lakseruller

Er det noe jeg ble helt obsessed med i påskeferien, er det lakseruller. Haha, spiste det sånn hver dag, og det var dødsgodt, men så ble jeg lei av det og nå smaker det bare kvalmendes. Men lagde en film om hvordan man gjør det da, er pefekt som forett, dessert eller frokost.

 

Har du prøvd lakseruller? Haha, beklager den irriterende stemmen, skal ikke gjøre det mer.

The Carrie Diaries

Heihei. Dere har kanskje merket at et TV-program som heter Carrie har begynt på TV? Jeg elsker ihvertfall programmet, og har allerede kommet til episode 13 på nettet. Med en gang jeg fant ut at det var et program om bøkene, søkte jeg litt rundt, og fant programmet på 1channel.ch. Synes det er utrolig gøy jeg, og Austin butler er jo bare såå kjekk! Så jeg ville ihvertfall bare tipse dere om at dere kan se det der.

Ser du på carrie diaries?

 

Outfit 25.04

Skjørt og veske fra H&M, genser fra Gina tricot, Hals fra Bikbok, sko fra converse

Hva synes du om antrekket?

Idag har det vært en helt normal dag, og en dag nærmere helg! Uken har gått så sykt fort, og jeg gleder meg sånn til helgen, tror den blir dødsbra:)  Har ihvertfall laget ferdig noen cupcakes til imorgen og dømt en kamp, og nå skal jeg snart legge meg:)

Hva har du gjort idag?

Give me summer !

Å herlighet som jeg gleder med til sommeren nå! Har telt ned siden juleferien, og nå er det bare 58 dager ihjen av skolen! Er faktisk ferdig med tre av fire tentamener, og nå gjenstår bare noen små prøver og mattetentamen. Ja, ihvertfall, idag hadde jeg nynorsken, som jeg tror gikk helt greit, men ikke sånn supert. Så var det hjem og på fjelltur med hunden, spise og på cup med 98 håndball. Vi knuste gneist og tertnes, og det var såå deilig. Nå har jeg nettopp dusjet og gjort ferdig en presentasjon til i morgen, og skal snart hoppe i seng, så snakkes vi i morgen.Hva har du gjort i det siste ?

Outfit 23.04

 Bukse H&M, Genser Bikbok, Jakke Vintage, sko converse, veske H&M

Hva synes du om antrekket ?

HappinessLes mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


gratisdesign av Tonjemt
hits