Outfit 26.03Skjørt fra H&M, jakke fra Lindex, genser fra bikbok

Idag var det utrolig deilig vær ute, så benyttet sjangsen til å gå med yndlingskjørtet mitt litt. Jeg elsker det og det passer jo til absolutt alt!

Hva synes du om antrekket ?

Spring is coming upHei. Da var det påskeferie, og blogging igjen. Gidder serriøst ikke skrive et mega langt innlegg om hvorfår jeg ikka har blogget og hva jeg har gjort, men nå starter vi på'an igjen, for jeg elsker jo å blogge, men vet liksom ikke helt hva jeg skal blogge om! Men ja, i går var jeg ihvertfall i byen med pappa hvor vi spiste på kinaresturang og jeg fikk kjøpt meg en bukse. Den er herlig blå, som er en dødskul farge, som kan kombineres med masse. Kommer nok på en del outfit senere. Idag er det nyyyyydelig vær ute, men jeg har som anlig sittet inne i hele dag, haha. Snart skal jeg ihvertfall ut en liten tur med Nero, og så får vi se hva som skjer resten av dagen. I morgen reiser vi ut på hytten, og jeg gleder meg sånn! Eeeelsker å ferie påske på hytten!

 Hva gjør du i påskeferien? Noen ideer til blogginnlegg?

Unposted picturesLitt bilder av fine vofsen min.

Hva synes du om bildene ?

Thursday outfitShorts fra HM, genser fra bikbok, vest fra Fretex, sko fra Converse.

I går ble det en ganske hektisk dag, så fikk ikke blogget noe mer. Vi reiste rett fra jobben til pappa og ut til fana for å hente vofsen, og så reiste jeg rett på håndballkamp der vi knuste mathopen 22-14. Så var det hjem å dusje,kose med vofsen og legge meg. Idag var det vanlig skoledag, trening og nå skal jeg snart dusje. Er serriøst verdens glaeste person akkurat nå, drømmen min er oppfylt. Jeg har fått meg HUND! Tror jeg kanskje skal skrive et lite innlegg om det senere, nå må jeg hoppe i dusjen.

Hva har du gjort idag? Hva synes du om antrekket ?


outfit 13.mars


Bukse fra ONLY, genser fra bikbok, skjorte fra H&M

Ut på eventyr

Haha, sorry for mine rare overskrifter, men er vel ikke den eneste som har gått litt tom for ideer? Ihvertfall. Idag har vi jobbskyggingsdag, som vil si at vi skal være med en vi kjenner på jobb, og se litt hva de driver med, og stille spørsmål, så skal vi lage presentasjon etterpå. Jeg skal jobbe på pappa sin jobb sammed med ronja, og vi tar bussen nå klokken ti. Så kommer dagen egentlig til å gå i ett. Vi kommer hjem fire, og kjører rett til Fana for å hente hunden, og så er det rett på kamp klokken syv. Skal få tatt oen outfit bilder før jeg går, så jeg kan forhåndskrive et innlegg :)Hva skal du idag ?

already over

Heihei. Nå er det søndag kveld, og jeg kan ikke fatte at helgen allerede er over, det går så altfor fort. Men føler jeg har fått ganske masse ut av helgen, i forhold til hva jeg pleier. På fredag var det sum-samling, som varte til åtte. Etter det ble vi hentet av broren min,og han kjørte meg og mie bort til Solveig. Der var allerede Mathilde, Sine og Ronja. Vi koste oss kjempemasse, snakket og slappet av. Klokken ett begynte vi på en film, som faktisk var ganske skummel. Det ble ganske sent, klokken var vel halv fire før vi la oss, men det var bare kos. Våknet halv elleve, fikk frokost og slappet av til vi reiste i halv ett tiden. Da ble vi kjørt til busstoppet av moren til Mathilde, go så tok meg og Mie bussen ned til Mie. Der var vi en stund og spiste pizza, før vi tok bussen bort til meg. Vi reiste på kamp  fire, som gikk skikkelig dårlig. Jeg gikk ihvertfall hjem og lagde middag til meg selv, og så kom mamma og pappa i åtte tiden. Slappet bare av hjemme i går, og så var det opp idag på kamp på stord. VI ant såvidt, og det var dødsgøy. Etter det reiste vi å besøkte hundene, og dette var siste gang før vi skal hente den på ONSDAAG!! herlighet jeg gleder meg sånnnn! Kom ihvertfall hjem for litt siden, har spist, dusjet og nå slapper jeg bare av. I morgen er det matteprøve, men tror det går helt fint. Så blir det trening, og skal prøve å få blogget litt på kvelden.

Hva har du gjort i helgen ?

New in from starbucks

Hei. Igår kom mamma og pappa hjem fra Oslo, og de hadde med noe fra starbuks til meg, som jeg ble dødsglad for. Har ønsket meg en sånn stor kopp kjempelenge, og ble kjempeglad når je fikk det. Lagde meg frappuchino i den i dag tidlig, og det ser bare så mye bedre ut i en sånn kopp, en vanlig glass.HVa synes du om det nye ?

Friday outfit

Bukse fra Only, vest fra Vero Moda, genser fra stradivarius.

Hva synes du om antrekket ?

Endelig heelg.

Jaa, endelig er det helg. Så utrolig deilig med helg etter en uke med dårlig blogging, kjedelige treninger og kjedelige skoledager. Har sett fram til idag skikkelig lenge, for vi skal ha jentekveld hos Solveig. Mathilde har jo endelig kommet hjem igjen, så da inviterte hun gjengen på jentekveld med overnatting. Jeg og Mie skal først på trening, før vi blir hentet av en kompis av Eirik som skal kjøre oss til Solveig. Mamma og Pappa er i Oslo i helgen, så håper de kommer hjem med noe fint, haha. Neida, de ska på sånt show, så håper de koser seg.:) 
Idag var det endelig nydelig sol ute, begynner å få skikkelig vårfølelse. Kommer forresten outfit senere idag:)

 

Ååååååå, herligheeet jeg gleder meg !

Hva gjør du denne solfylyte dagen ?

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


gratisdesign av Tonjemt
hits