Dag 10 - En person du kan stole på

♥Mamma ! Hun er den jeg stoler mest på i hele verden, jeg kan si alt til henne !

Hvem stoler du mest på ?

Wants Usa 2013 - sminke

Som dere sikkert vet, skal jeg til USA i sommer, og jeg gleder meg såå mye. Gleder meg kjempemasse til å oppleve mye, se mye, og ikk minst shoppe mye. Dette er de sminkeproduktene jeg har mest lyst på, og i tilegg en del sånn billigsminke som er billig der borte. Kommer et med klær og et med tilbehør også. å herregud som jeg gleder meg !

Skal du til USA snart ?

Dag 9 - To ting du skulle ønske du kunne gjøre

♥ Stoppe all krig og uenighet, terrorisme og nasisme, vold og mishandling.

♥ Gi alle barn nok mat for hver dag og utdanning.
Hva skulle du ønske du kunne gjøre ?

Eikedalen :)


Hei. Idag så reiste meg, Jarle, Pappa og Eirik opp i Eikedalen og sto litt i bakkene. Var sykt herlig å stå på slalåm igjen, har ikke gjort det på lenge. Igår var jeg og Mamma i Åsane og kjøpte noen småting, treningsbukse, ny vårjakke og iphone deksel, og så spise vi på cafe som var utrolig koselig. Nå sover Ronja her, og i morgen skal vi ta tog og buss opp til hytten hennes, så det gleder jeg meg sykt mye til! Ska forhåndspublisere et par innlegg, og spørre om noen vil gjesteblogge for meg.:) Det er ihvertfall herlig med vinterferie, og gruer meg allerede til skolen begynner igjen.

Hva har du gjort idag ?

Dag 8 - Tre ord du ikke går en dag uten å si

1. Suckitfuckit

2. Halloo

3. ehmdu ?Hva sier du hver dag ?

New years makeup 2012

Hei. Jeg har faktisk helt glemt å poste denne  videoen til dere. Noen dager før nyttårsaften begynte jeg på en video, som skulle være med sminke, hår og outfit til nyttårsaften. hadde redigert hele sminkevideoen, og så fikk jeg ikke lagret den. Var sykt kjipt, men lagde den på nytt i mange deler, og etter mange timer med redigering en kveld, fikk jeg det endelig til. Skulle egentlig bruke looken på nyttårsaften, men orket rett og slett ikke, men video ble det i hvertfall :) Husk å sette på 1080p på tannhjulet ! :)


Hva synes du om videoen ?

Hyttekos

Heihei. Nå har vi endelig fått satt opp nettet her, så kan blogge litt nå.

Igår etter skolen skyndte jeg meg hjem og pakket, spiste, ryddet rommet og gjorde ferdig en samfunnsfaglekse før jeg dro på trening klokken fire. Mamma hentet meg på trening, og vi reiste på butikken for  handle inn snop og mat, før vi reiste ut på hytten. Først ryddet vi og lagde mat, var iskaldt her, før vi satt oss med dyner i stuen og spiste taco og så IDOL. Vi sov nede i stuen på sofaen, siden det uansett var iskaldt oppe.

Idag sto vi ganske tidlig opp, og lagde oss god frokost med egg og bacon. etter det tok vi oss en liten tur ut i solen, og tok litt bilder.  Synes det er såå deilig å være her. SLapper utrolig godt av, og kan være helt meg selv uten å bekymre meg for noe!

 
Hva har du gjort idag ? Er du på hytten ?

 

De siste dagene.

Heihei. Den siste uken har det blitt lite blogging pga. Mye skole, trening og lite inspirasjon. Nå er det vinterferie og jeg skal en del på hytter, så vet ikke om det blir så mye blogging, men kan eventuelt se om jeg får noen til å gjesteblogge. Gleder meg sånnnnn til i morgen, blir såå deilig med ferie. Etter skolen skal jeg bare på trening før jeg og Mamma stikker på butikken og kjøper med oss masse digg og reiser på hytten. Det blir så deilig, elsker å være der. Tror vi skal ha med oss sånn trodløst nett så jeg kan kansje blogge litt.


Jeg kommer bedre tilbake

Videoblogger fra Januar - Desember 2012

Januar


Februar


 

Mars


 

April


Mai


Juni


 

 

Juli


August


 

September


 

Oktober


 

 

 

November


 

 Desember

På disse videobloggene viser det ihvertfall at jeg har forandret meg mye, synes jeg. Om du har lyst til å se flere videoblogger, kan du trykke på videoblogg-knappen i kategorier, eller trykke HER, for å komme til youtube kanalen min :)

Hva synes du om videobloggene ?

Dag 7 - Fire spesielle minner

1. Danmark med Familien min og Ronja sin familie. Tror dette var for rundt 5 år siden eller noe, så reiste vi ned til Danmark i en uke, og bodde sammen i et sånt stort hus. Var utrolig gøy, men boblebad og fin hage. Vi var også på sånn Fårup, men mer husker jeg ikke.

2. USA i 2010. Dette var en helt fantastisk opplevelse, og et av de gøyeste stedene jeg har vært. Vi kjørte rundt med bil på hele østkysten, besøkte Florida, Key west og mange sånne disneyland lignene ''verdener''. Er så utrolig glad for at vi skal tilbake i sommer, bare på motsatt side. USA er virkelig et sted å besøke.

3. Basecamp med Mie i Stavanger 2012. Dette var en slags tur, hvor vi besøkte tre forskjellige camper. En med vannet, en i skogen, og en i fjellet. Vi gikk turer, appoterte, lagde mat og koste oss. Var en utrolig fin opplevelse, og kunne gjerne gjort det igjen.

4. Når jeg og Ronja spilte inn vår første sang( haha, det skulle du hørt) Meg og Ronja har sunget sammen lenge, hatt flere konserter for familien, sunget på senteret, og sunget på alle skoleavslutningene til sommeren.. I januar 2008 tror jeg, reiste vi ut til et sånn innspillingsstudio på bursdagen til Ronja, og spilte inn en sang vi hadde laget sammen. Aner ikke hvor den er akkurat nå, men er ihvertfall utrolig morsomt å kunne høre på det nå.Fra Gran Canaria.


Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


gratisdesign av Tonjemt
hits