Update

Hei. Idag tenkte jeg å skrive et innlegg om hva jeg skal framover, hva jeg har gjort, og når jeg kommer tilbake med bloggingen.
På Lørdag hadde Pappa et Black and white party, for å feire 40-års dagen sin. Det var kjempegøy med god mat, og underholdning. Dro hjem hav tolv med min bror, mens de voksne var vel til fem tror jeg ?På søndag sto jeg opp åtte, og reiste til hallen for å dømme mine første minifotballkamper. Gikk helt fint, og kom hjem igjen med 90 kr, haha. Så reiste jeg på kamp, og vi vant mot Eidsvåg 5-2. Etter det var det hjem og spise mat og slappe av. 

Igår var det stressmandag, med håndballtrening rett etter skolen, og så fotballtrening. Så tok jeg meg et langt bad, spise og la meg.


Idag føler jeg at jeg har fått gjort en del, eller, egentlig ikke kanskje. Vi sluttet halv tolv, og jeg løp hjem for å gjøre lekser. Gjorde litt før jeg lagde meg mat, så TV, og gjorde litt lekser igjen. Så litt mer Tv, spiste, og gjorde enda mer lekser. Skal prøve å få gjort alt for denne uken og neste uke, siden jeg reiser til Gran Canaria neste uke. Har ihvertfall også fått ryddet rommet, skiftet sengetøy og vasket sminkekostene mine. Nå skal jeg spise litt og forberede meg til skoledagen i morgen, og legge meg. 

På Torsdag skal jeg spille fotballkamp igjen, mot Åsane, som jeg håper går bra. På Lørdag er det bursdagsbesøk til Mathilde, Til Ronja på Søndag, og så reiser vi på Mandag. Vi kommer hjem den 28, og tenker jeg begynner for fullt med blogging den 29. Gleder meg sånn. Men har dere tips til innlegg og videoblogger, som jeg kan lage ? Setter veldig stor pris på det :)

Bloggpause.

Haha, hei:) Har jo ikke så mye lesere, men jeg elsker å blogge forde. Men akkurat nå har jeg utrolig lite motivasjon og ingneting å blogge om, så jeg atr meg en pause på noen uker, og kommer tilbake med masse videoblogger og innlegg. Når jeg har fri har jeg jo mye tid til å forberede innlegg og sånn. Nå må jeg ihvertfall konsentrere meg mye om skole, og fokusere på lekser og prøver. Men gleder meg til å komme tilbake med bloggmotivasjon. Hade så lenge.


Kommer du til å fortsette å lese bloggen min når jeg er tilbake ?Bokeh

 Tatt med Canon eos 1100d, 50mm objektiv, redigert i picmonkey.com

Hva synes du om bildene ?

Short day

Hei. Idag var vi tidlig ferdig, så jeg gikk hejm å lagde meg god mat og leste litt blogger. Nå ser jeg Gossip Girl, og skal snart gjøre litt lekser. Men jeg har skikkelgi god tid idag, og tenkte å lage noen videoblogger, noe spessielt dere vil se ?

Hva gjør du idag ?

Mandag igjen !

Hei. Idag var en sykt lang og kjedelig skoledag, og føler timene gikk i sneglefart. Etter vi sluttet var det en halv time til håndball treningen begynte,så det var stress, og så var det fotballtrening og dommermøte etter det. Synes alltid mandagene er stressende, men deilig å trene to ganger. Kom hjm for litt siden, og lagde meg litt herlig mat som jeg spiste mens jeg leste blogger. Nå skal jeg dusje, og så legge meg. Er sinnsykt trøtt idag, og hvis jeg ikke tar feil er jeg ikke den eneste ?


Hva har du gjort idag ?

Outfit 7/01/13Skjørt fra H&M, genser fra Bikbok, skjorte fra ONLY, sko fra Dinsko

Hva synes du om antrekket ?

Kvartfinale

Hei. Har rett og slett ikke giddet å blogge før nå, har ikke noe motivasjon, og ikke noe særlig å blogge om! Så om dere har noen ideer ti enten videoblogger eller inlegg, plis skriv de i kommentarfeltet !

Idag har jeg ihvertfall spilt kvartfinale i fotballcupen, mot vårt andre lag. Vi var uheldige å tapte, og de andre gikk videre til semi, som de tapte. Jeg reiste ihvertfall hjem, spiste litt mat, og har bare slappet av. Er sykt støl i hele kroppen, så blir tungt med to treningeer i morgen. Men skal trene mye og jobbe mye med skole denne uken, så jeg får en bra start på skoleåret.
Hva har du gjort idag ? Har du noen ideer til blogginlegg ? Videoblogger ?

Lørdags kveld. 

Hei. Er helt kjørt i beina nå etter en håndballkamp og tre små fotballkamper. Håndballen gikk litt skeis, og vi tapte en del. Men var lite spillere, og så var det ikke helt vår dag. Men i fotballcupen kom vi til A-sluttspill og vi skal ut igjen og spille i morgen. Ikveld har jeg spist taco med familien, og sett litt TV med mamma. Har forresten drukket fra en kokosnøtt med sugerør, haha, har hatt lyst til det så lenge !

Nå ser jeg, mamma og pappa på en film, og spiser chips. Skal bare slappe av hele kvelden, og dusje etter filmen :) Ha gjør du i kveld ?Hei. Er helt kjørt i beina nå etter en håndballkamp og tre små fotballkamper. Håndballen gikk litt skeis, og vi tapte en del. Men var lite spillere, og så var det ikke helt vår dag. Men i fotballcupen kom vi til A-sluttspill og vi skal ut igjen og spille i morgen. Ikveld har jeg spist taco med familien, og ser litt TV med mamma. Har forresten drukket fra en kokosnøtt med sugerør, haha, har hatt lyst til det så lenge !


Mine Nyttårsforsetter for 2013

Var en som spurte om jeg kunne lage et innlegg om nyttårsforsettene mine. Egentlig synes jeg det er litt privat, og hadde ikke så lyst å dele de, men gjør det alikavel. Ikke alle, men noen :)

Slutte å spise snop og drikke brus - Merker at jeg har spist altfor mye snop og dritt, og trykker i meg mat og sånn hele tiden. Nå er det slutt på det, og jeg skal bare spise sundt.

Kutte ned på data ! - Føler serriøst jeg er på dataen hele dagen ! Noe som gjør at jeg ikke får så mye tid ti venne eller lekser. Skal heller begynne å trene istedenfor å være på data, og legge den vekk så mye som mulig.

Gå mer uten sminke - Ja faktisk. Føler at all sminken jeg bruker bare ødlegger huden min, og jeg bryr meg egentlig ikke om hva folk synes om utseende mitt, og går fint uten sminke ! Har gjort det de siste dagene, og det er sykt deilig.
Ha den sommeren jeg aldri vil glemme - Jeg skal jo til USA i tre uker, som jeg vet kommer til å bli en fantastisk opplevelse jeg aldri vil glemme ! Men jeg vil også være mye med venner, skape mange minner, trene mye og kose meg masse!

Få meg en KJÆRESTE !♥

Lære meg nye ting - Jeg føler at jeg kan få ting, og det er sykt mye jeg har lyst til å prøve. Jeg skal ikke alltid være så usikker på alt, men bare hoppe i det :)

Rydde mer - Jeg har alltid rotete rom, men med en gang jeg rydder, føler jeg meg mye bedre, og friskere og gladere. Jeg skal også hjelpe mer til i huset, og generelt rydde mer !

Tenke over hva jeg kjøper - Dette er faktisk et av de viktigste punktene. Jeg har bestemt meg for å slutte å kjøpe sånne småting jeg kommer over på butikken, og heller spare til litt dyrere ting som jeg har veldig lsyt på. Har så mye ting nå, så skal også kjøpe mye mindre generelt.

Fokusere enda mer på skole  - Pugge mer, gjøre mer lekser, lese godt til prøve, og prøve å få bedre karakterer. Fikk 4,7 i snitt til jul, og har lyst å forbedre meg mye. Fikk fire 4'ere, og resten 5'ere, men i år vil jeg ha bare 5'ere, og noen 6'ere. Skal prøve så godt jeg kan, har såå lyst på supergode karakterer jeg kan være stolt over!

Dette var noen av mine nyttårsforsetter, de jeg føler er viktigst. Har du noen nyttårsforsetter ?

Til kamp.

Hei dere. Nå har jeg nettopp stått opp og spist litt, og holder på å pakke til kampene. Har forhåndsskrevet et innlegg som kommer rundt fire, og så blogger jeg når jeg er hjemme igjen :)hva skal du idag ?


Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


gratisdesign av Tonjemt
hits