New in from starbucks

Hei. Igår kom mamma og pappa hjem fra Oslo, og de hadde med noe fra starbuks til meg, som jeg ble dødsglad for. Har ønsket meg en sånn stor kopp kjempelenge, og ble kjempeglad når je fikk det. Lagde meg frappuchino i den i dag tidlig, og det ser bare så mye bedre ut i en sånn kopp, en vanlig glass.HVa synes du om det nye ?

New in - NYX

Dere vet når jeg kjøpte den julegavepakken, så kunne jeg jo ikke unngå å plukke med noen ting til meg selv også. Kjøpte bare tre småting, men tenkte å vise de uansett.

Nyx deep matte Bronzer. - Denne har jeg hørt mye bra om, og bestemte meg for å prøve den ut. Tok den lyseste fargen, siden det er vinter, og jeg er litt bleik. Er i hvertfall veldig fornøyd til å ha prøvd den noen få ganger. Man blir ikke oransj, og det blir ikke flekker. Tror ikke den kostet så mye heller, rundt 50 kr ?
NYX jumbo eye pencil. - Dette er det pr produktet fra NYX jeg hørte om først, og jeg tror det er et av de mest populære produktene. Denne eyelineren kan man bruke som highlight, øyenskyggebase og eyeliner. Den er superbra pigmentert, og jeg elsker den allerede. Jeg kjøpe cottage cheese,som er en lys, veldig shimrende farge. Ikke så dyr denne heller.

Hahaha, den skuffelsen. På nettsiden sto det at det var et helt børstesett med 6 børster, og så får jeg denne ene. Kostet vel 50 kroner,som ikke er noe dyrt, men helt ærlig, jeg kommer ikke til å bruke den, et sykt bomkjøp.

Hva synes du om innkjøpet mitt?

Innkjøp


//skjørt i xs fra H&M, 50,- pr. //Shampo og balsamn fra H&M, 20,- pr

Hva synes du om innkjøpet ?

New in


12,- pr. stk


59,- pr.stk

??

98,-

Alt fra Ikea.

Vi var en liten tur på Ikea idag, og dette var det jeg kjøpte, bare noe lite til rommet. Etter det var vi som sånn elevgreie, som gikk ganske bra :)

Hva har du gjort idag ?

 

innkjøp

H&M

Nå reiser jeg snart opp til mathilde, på jentekveld og overnatting med mie,ronja og sine. Blir koselig :)

Hva synes du om innkjøpet  ?

Kjøpeliste for London


Dette er det jeg ihvertfall skal kjøpe i London i høstferien, skal sikkert kjøpe mer klær,sko,vesker,sminke og sminkebørster, men det finner jeg der . Gleder meg så sykt, og vi reiser 7.oktober, sammen med mie, mamma og moren til Mie. 

Skal du til London i nærmere tid ?

Innkjøp fra Åsane :)

Hei 

Kjøpte veldig lie i åsane igår, fant vel egentlig ingenting. Men kan legge ut det jeg kjøpte da :)


H&M 19 krBik bok 2 for 29 :D

Hva synes du om innkjøpet ? :)

-Ingrid

New in !
Solbriller// 19 kr , EOS // 79 kr. Random fra nille ti skolen
Kjøpte dette på cubus, måtte ha nye sobriller, siden de forrige knakk i kroatia. 
Hva synes du om innkjøpet ? :)

-Ingrid 

Innkjøp :)

Hey :)

Kjøpte noen småting på butikken idag, til vi reiser i morgen :) KAROLINE skal forresten gjesteblogge for dere når jeg er vekke, så det kan dere glede dere til :)Cubus // playcom

Hva synes du om innkjøpet ?

-Ingrid

Goodiebag Fra Ronja

Hei :)

som sånn sommergave fra Ronja, fikk jeg en goodiebag, med masse søte ting oppi


Hva synes du ?

-Ingrid

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


gratisdesign av Tonjemt
hits