hjemme igjen

Heihei, de få som leser om mitt utrolige spennede liv :)

Når vi kom hjem forrige uke, var det rett ut på vår herlige hytte, på Osterøy. Den ligger rett med sjøen, som er serriøst det beste. Hytten er den herligste plassen å være på sommeren, det er så fint der. Men nok om det, haha. Jeg har ihvertfall hatt en fantastisk uke, og meg og ronja har funnet på mye gøy. Vi har grillet, badet, kjørt båt, spist masse godt, sett filmer, kjørt bananbåt og stått på vannski. En dag kom og Sine og Mie ut, og det var dødskoselig, og vi koste oss hele dagen. Jeg og Ronja reiste hjem igjen nå på fredag, og så deilig det er å være på hytten, så er det enda deiligere å være hjemme. Jeg og Ronja sov nede hos henne, og dagen etter møtte vi Mie og spiste kinamat og handlet, før vi reiste til henne og overnattet der:) Igår slappet vi bare av, ida kom bort og vi bare så videoer og lakkerte neglene før jeg ble hentet :) Idag våknet jeg tidlig og gikk ut på tur med hunden, før jeg lagde meg frokost og la meg i sofaen med gossip girl, så heriiiig!

Har egentlig bare gjort ingenting idag, ryddet, sett tv, og var nettop på banen for en liten fotballøkt med mamma. Fyfaen, helt ærlig, var dte helt gruuusomt. Har jo ikke trent på en måned, og jeg må virkelig få opp kondisen før fotballen og håndballen begynner igjen! Nå skal jeg ut med ronja litt tror jeg, før jeg bare slapper av resten av kvelden.

Hva har du gjort den siste uken?

Tapas

Hei dere,

Vi dro ut for å spise tapas på Escalon i dag, for å feire at Eirik er ferdig med 13 år skole, og bare kose oss. Vi bestilte rundt ti retter, og smakte litt av hvert. Var mange ny smaker, og likte ihvertfall litt av det. Når jeg kom hjem kom Ronja opp og vi bare slappet av, snakket og så hade for sommerferien. Skal prøve å legge meg snart, men jeg vet godt at jeg ikke kommer til å få sove, haha.Skal sikkert blogge litt før jeg reiser, og så kommer det nok videoblogger i USA :)Hva har du gjort i kveld? Har du smakt tapas?

Haircut

Før:

etterIgår var jeg jo hos frisøren, får å stusse det litt og få vekk de slitte tuppene. Det ble skikkelig kort, og hun tok veldig mye. Men det er jo bedre å ha et kort og sunt hår, en et lang og slitt, ikke sant? Nå skal vi ihvertfall inn til byn å spise, og så blir det siste innspurt i pakking og sånn i kveld, før jeg setter med på flyet klokken tolv i morgen, æææ!

Hva synes du om håret ?

Last night

Igår var en skikkelig trist dag, men en utrooolig gøy kveld. Vi hadde jo avslutning med klassen, men tonnevis av kaker og godis, så det var koselig. Måtte jo og si hade til to fantastiske lærere, og det var dødstrist. På kvelden var det jentekveld hos Ronja, med pizza og mye digg, snakking, vg-lista og musikk. Var en utrolig koselig kveld, og meg og Mie bestemte oss spontant for å reise bort til henne og ha skikkelig home alone party. Så da ble det kylling og mais til nattmat, og ''the holiday'' som vi begge sovnet til. Litt senere skal jeg til firsøren, og så skal jeg fikse en del ting til California og sånn :) Gleder meg sånn nååå!

 

Hva har du gjort de siste dagene?

Bilder fra LørdagHar ikke egentlig så mye å blogge om nå, og fikse meg for å ta bilder? njææ, så da legger jeg heller med litt bilder fra besøket på lørdag.Var utrolig koselig, vi spiste god mat, så film og lagde sukkerspinn, haha. Er så uvirkelig at det er sommerfeire i morgen, og at jeg reiser til California om freakings 4 DAGER!!! det er helt utrolig! Har ikke kommet så langt med pakkingen enda, så tror jeg skal fortsette litt ikveld. Skal også bake til i morgen,  rydde rommet og vaske sminkekoster, sånne praktiske ting :) Forresten så har jeg laget meg ny youtube-kanal, hvor jeg kommer til å lage videoer fra nå av. Kommer til å lage vlogger og sånn i USA hvis noen av dere vil se det:) Dere kan følge meg Her:) Skal også prøve å blogge så mye som mulig i USA, og så kommer det selvfølgelig innkjøpsvideo når jeg kommer hjem. åå, jeg gleder meg sånn !! Hva skal du i sommerferien?

Colorful

Heisann.

Våknet egentlig ganse tidlig idag, men har ikke gjort så mye idag uansett. Jeg har spist frokost, redigert og lastet opp video, sett TV, spist lunsj, og nå lakker jeg neglene til besøket om tre timer. Temaet er fargekræsj, så har et antrekk fullt av farger, og med fargerike negler. Gleder meg og jeg tror det blir koselig:)

Videoen er forresten ferdig lastet opp, så den kommer enten i morgen eller i kveld.

Hva har du gjort så langt idag?

Happy !

Heisann:)

Kom hjem fra skolen for en liten stund siden, og jeg er i skikkelig godt humør idag. Vi hadde ganske kjedelig skoledag med bare film og avslapping, og på slutten fikk jeg vite noen av karakterene mine, som jeg ble kjempefornøyd med, og jeg føler jeg ligger veldig bra ann nå. Skal slappe av med Gossip girl nå, før jeg får herlig Kiina mat til middag, og så reise jeg og mamma en liten tur til åsane:) Bra dag idag.

Hvordan har din dag vært så langt?

Kosedag.

Heisann,

Idag så reiste jeg og Marlene ned på øyrane etter skolen, og kjøpte bursdags gave til Eirin, som vi skal i besøk til på Lørdaag. Så reiste vi hjem og mekket oss smeltet sjokolade, med jordbær og banan, og satt på en film. Ellers har vi også spilt inn en video, og bare slappet av. Jeg gleder meg som en gris til helgen, tror den blir bra med besøk og fotballkamp. Skal prøve å få redigert videoene og lagt de ut så kjapt som mulig :)

Hva har du gjort idag?

''Sporty''

 

TuesdayHeihei,

Det er nyyyydelig vær ute idag, og hvem sitter  inne med gossip girl og joggebukse? Jeg. Burde virkelig komme meg ut i solen, bade, nyte livet, men ja, jeg er for lat. Skal og på kamp senere, og så kommer også dagens antrekk.

Hvordan har din dag vært?

Home, sweet home.

På Fredag så reiste jeg, Jarle og Pappa ut til Vallavik for å besøke besteforeldrene våre, derfor ble det ingen blogging. Men er tilbake nå og planlegger å spille inn en innkjøpsvideo til dere i morgen, med alt jeg har kjøpt under bloggpausen. Nå skal jeg legge meg, så jeg er helt klar for skole i morgen:)

Hva har du gjort i helgen?

Greit Fornøyd

Vi hadde presentasjonen ganske tidlig idag, og det var greit å bare bli ferdig med det. Vi fikk 6'er på presentasjonen, men så gikk det litt dårlig med snakkingen, så læreren trakk karakteren ned til 5. Men jeg klager ikke, 5 er jo en bra karakter, og jeg synes vi var flinke jeg. Når jeg kom hjem lagde jeg meg frokost og såg gossip girl, og så har jeg egentlig bare slappet av og vært på fjelltur. Skal snart spise og så reiser vi ut til Fana på valpekurs med doggyen :)
 

Øvedag.

Idag har vi som sagt hatt fri, og rundt elleve reiste jeg bort til Malin med samfunsfagbok, PC og vannmelon i hånden, klar til øvedag haha. Vi kom opp i samfunsfag, i den amerikanske revolusjonen, som vi skal ha en ti minutters lang presentasjon om, og så 5 minutters snakking. Vi jobbet til fire, da reiste jeg hjem til nyyydelig tikka masala, og så kom hun bort litt etter middag og så gjorde vi oss helt ferdig. Føler vi ligger ganske bra ann til i morgen, og jeg tror det kommer til å gå bra. Vi har tidlig presentasjon, så det betyr at jeg egentig har hele dagen fri, som er dødsdeilig!


Hva har du gjort idag? Har dere prøve muntlig?

SunsetIdag så har vi frii, og det er så deilig. Vi har prøvemuntlig i morgen, så nå skal jeg straks bort til Malin for å være der hele dagen å øve, for å få en dødsbra presentasjon til i morgen. Skal prøve å få blogget senere, men vet jo ikke når jeg kommer hjem :)

 

Summertime

Nå har jeg lagt ute i solen, lest, laget meg middag, vært ute med hunden, og sett noen episoder gossip girl siden sist, og nå holder jeg på å gjøre meg klar til fotballkamp. Vi skal spille mot Fana, som er ett av de beste lagene i puljen vår, så jeg skal gi alt idag, har såå lyst til å vinne!

Hvordan er været hos deg? Hva har du gjort idag?

Tilbake !

Heeei ! Da er jeg endelig tilbake i bloggingen, jeg savner å blogge såå mye. Nå er det jo sommer, juni, og jeg ser fram til en superfin, lang sommerferie. Nå er det ikke så mye stress på skolen heller, vi har bare prøve-muntlig igjen på torsdag, før vi har fri for prøver og alt annet styr. 

Idag har vi vært på en liten bytur med klassen, og kom hjem for litt siden, og skal snart ut i solen med moreller, lemonade, en god bok og herlig musikk. aah, som jeg elsker sommer. Har så mye blogginspirasjon nå, og gleder meg ti å komme tilbake. Nå stikker jeg ut,men jeg blogger selvfølgelig mer idag :)
Torsdagstress

Heihei. Fant nå nettopp ut at jeg skal dømme kamp om en time, jeg som trodde jeg hadde fri i hee dag. Så nå må jeg få ræven i gir og gjort naturfagsrapport, spist, skiftet å komt meg på banen(som er to minutter unna, haha). Hytteturen var veldig koselig, og ble bedre kjent med folk jeg ikke kjente så godt fra før. :)Hva gjør du idag?

Gårsdagen

Hei. I går så reiste jeg og Mina til byn rett etter skolen, fordi jeg skulle ha en kjole til konfirmasjon, og så skulle vi sitte i sekreteriatet i haukelandshallen. Kom ikke hjem før ti igår kveld, så det ble ingen blogging. Men det var koselig i byn, kjolen kan jeg vise senere om noen vil? Nå reiser jeg snart på hyttetur med laget, så vi snakkes kanskje i morgen. aah, der kom pappa med gooode vårruller til meg, nam. Vi snakkes.

Vi spiste på en dødsstille kinaresturang som het China house, tror jeg?. Haha, var skikkelig creapy, det var jo ingen som snakket. 

Maten, som var greit god, men vårrullene var skuff, de var tørre og smakte rart.

Her kjeder vi oss i sekreteriatet, og vil hjem.

Girls night

Igår så kom Ronja og Mathilde bort hit på jentekveld, og vi spiste taco, så film og spiste mye godt. Så overnattet de her, som var kjempekoselig.Vi våknet sånn halvseint og lagde oss frokost, før de reiste og jeg gikk på lang fjelltur med vofsen. Resten av søndagen har jeg egentlig bare slappet av, dusjet og gjort ingenting. Skal vel egentlig bare slappe av resten av dagen, og tror jeg tar en tidlig kveld idag, for å være klar til skole igjen i morgen. Bare syv uker til sommerferie nå, klarer ikke å vente!Hva har du gjort i helgen?

Give me summer !

Å herlighet som jeg gleder med til sommeren nå! Har telt ned siden juleferien, og nå er det bare 58 dager ihjen av skolen! Er faktisk ferdig med tre av fire tentamener, og nå gjenstår bare noen små prøver og mattetentamen. Ja, ihvertfall, idag hadde jeg nynorsken, som jeg tror gikk helt greit, men ikke sånn supert. Så var det hjem og på fjelltur med hunden, spise og på cup med 98 håndball. Vi knuste gneist og tertnes, og det var såå deilig. Nå har jeg nettopp dusjet og gjort ferdig en presentasjon til i morgen, og skal snart hoppe i seng, så snakkes vi i morgen.Hva har du gjort i det siste ?

Lite påskeblogging

Haha, Hei. Jeg sa jo at jeg skulle begynne å blogge skikkelig igjen, men så reiste vi på hytten, og nettet der erså utrooolig treigt, så jeg fikk ikke blogget. Men nå, nå er jeg tilbake. Idag er det siste dag i ferien, og jeg skal se ferdig sesong 5 og 6 av sex and the city, spise opp alt påskesnopet, og få gjort litt skolearbeid som jeg har utsatt hele påsken. SKal i hvertfall få blogget litt mer idag, og så kommer det kanskje videoblogg :)

Hva har du gjort i påsken ?

Spring is coming upHei. Da var det påskeferie, og blogging igjen. Gidder serriøst ikke skrive et mega langt innlegg om hvorfår jeg ikka har blogget og hva jeg har gjort, men nå starter vi på'an igjen, for jeg elsker jo å blogge, men vet liksom ikke helt hva jeg skal blogge om! Men ja, i går var jeg ihvertfall i byen med pappa hvor vi spiste på kinaresturang og jeg fikk kjøpt meg en bukse. Den er herlig blå, som er en dødskul farge, som kan kombineres med masse. Kommer nok på en del outfit senere. Idag er det nyyyyydelig vær ute, men jeg har som anlig sittet inne i hele dag, haha. Snart skal jeg ihvertfall ut en liten tur med Nero, og så får vi se hva som skjer resten av dagen. I morgen reiser vi ut på hytten, og jeg gleder meg sånn! Eeeelsker å ferie påske på hytten!

 Hva gjør du i påskeferien? Noen ideer til blogginnlegg?

Ut på eventyr

Haha, sorry for mine rare overskrifter, men er vel ikke den eneste som har gått litt tom for ideer? Ihvertfall. Idag har vi jobbskyggingsdag, som vil si at vi skal være med en vi kjenner på jobb, og se litt hva de driver med, og stille spørsmål, så skal vi lage presentasjon etterpå. Jeg skal jobbe på pappa sin jobb sammed med ronja, og vi tar bussen nå klokken ti. Så kommer dagen egentlig til å gå i ett. Vi kommer hjem fire, og kjører rett til Fana for å hente hunden, og så er det rett på kamp klokken syv. Skal få tatt oen outfit bilder før jeg går, så jeg kan forhåndskrive et innlegg :)Hva skal du idag ?

already over

Heihei. Nå er det søndag kveld, og jeg kan ikke fatte at helgen allerede er over, det går så altfor fort. Men føler jeg har fått ganske masse ut av helgen, i forhold til hva jeg pleier. På fredag var det sum-samling, som varte til åtte. Etter det ble vi hentet av broren min,og han kjørte meg og mie bort til Solveig. Der var allerede Mathilde, Sine og Ronja. Vi koste oss kjempemasse, snakket og slappet av. Klokken ett begynte vi på en film, som faktisk var ganske skummel. Det ble ganske sent, klokken var vel halv fire før vi la oss, men det var bare kos. Våknet halv elleve, fikk frokost og slappet av til vi reiste i halv ett tiden. Da ble vi kjørt til busstoppet av moren til Mathilde, go så tok meg og Mie bussen ned til Mie. Der var vi en stund og spiste pizza, før vi tok bussen bort til meg. Vi reiste på kamp  fire, som gikk skikkelig dårlig. Jeg gikk ihvertfall hjem og lagde middag til meg selv, og så kom mamma og pappa i åtte tiden. Slappet bare av hjemme i går, og så var det opp idag på kamp på stord. VI ant såvidt, og det var dødsgøy. Etter det reiste vi å besøkte hundene, og dette var siste gang før vi skal hente den på ONSDAAG!! herlighet jeg gleder meg sånnnn! Kom ihvertfall hjem for litt siden, har spist, dusjet og nå slapper jeg bare av. I morgen er det matteprøve, men tror det går helt fint. Så blir det trening, og skal prøve å få blogget litt på kvelden.

Hva har du gjort i helgen ?

Endelig heelg.

Jaa, endelig er det helg. Så utrolig deilig med helg etter en uke med dårlig blogging, kjedelige treninger og kjedelige skoledager. Har sett fram til idag skikkelig lenge, for vi skal ha jentekveld hos Solveig. Mathilde har jo endelig kommet hjem igjen, så da inviterte hun gjengen på jentekveld med overnatting. Jeg og Mie skal først på trening, før vi blir hentet av en kompis av Eirik som skal kjøre oss til Solveig. Mamma og Pappa er i Oslo i helgen, så håper de kommer hjem med noe fint, haha. Neida, de ska på sånt show, så håper de koser seg.:) 
Idag var det endelig nydelig sol ute, begynner å få skikkelig vårfølelse. Kommer forresten outfit senere idag:)

 

Ååååååå, herligheeet jeg gleder meg !

Hva gjør du denne solfylyte dagen ?

Wednesday

Idag har dagen min vært ganske grei egentlig. Hadde en dritkjedelig skoledag og måtte være igjen etter skolen for å øve til en sånn greie, men treningen idag var utrolig deilig. Når jeg kom hjem dusjet jeg, og kom ut til nystekte pizzahorn, så herliiig. Nå skal jeg øve litt til tysk prøve, og så skal jeg legge meg om ikke altfor lenge.Fikk endelig brukt 50mm linsen min litt igjen idag, elsker bildene jeg tar med den, de blir så fiine.

Hva har du gjort idag ?

Back on track

Hei :) Som dere sikkert fikk med dere reiste jeg på hytten til Ronja i vinterferien. Det var utrolig gøy, med ski, koselige kvelder, god mat og en utrolig gøy tur. Vi tok tog, buss og ferge, og det er noe av det gøyeste vi har gjort. Vi var der til Lørdag, og ble hentet med fergen av Pappa, kom hjem, spiste Taco, og så overnattet Ronja her. Søndagen gikk egentlig til å slappe av, og så besøkte vi valpene på kvelden. Igår var det tilbake på skolen, og treninger. Var skikkeig tungt med treninger, etter gangsperren etter skiturer, men deg gikk fint. Idag var Mie med meg hjem etter skolen, og vi lagde oss mat, slappet av og spilte inn en film. Skal spille kamp litt senere, men det kommer nok et innlegg til idag.

Hva har du gjort i det siste ?

Eikedalen :)


Hei. Idag så reiste meg, Jarle, Pappa og Eirik opp i Eikedalen og sto litt i bakkene. Var sykt herlig å stå på slalåm igjen, har ikke gjort det på lenge. Igår var jeg og Mamma i Åsane og kjøpte noen småting, treningsbukse, ny vårjakke og iphone deksel, og så spise vi på cafe som var utrolig koselig. Nå sover Ronja her, og i morgen skal vi ta tog og buss opp til hytten hennes, så det gleder jeg meg sykt mye til! Ska forhåndspublisere et par innlegg, og spørre om noen vil gjesteblogge for meg.:) Det er ihvertfall herlig med vinterferie, og gruer meg allerede til skolen begynner igjen.

Hva har du gjort idag ?

De siste dagene.

Heihei. Den siste uken har det blitt lite blogging pga. Mye skole, trening og lite inspirasjon. Nå er det vinterferie og jeg skal en del på hytter, så vet ikke om det blir så mye blogging, men kan eventuelt se om jeg får noen til å gjesteblogge. Gleder meg sånnnnn til i morgen, blir såå deilig med ferie. Etter skolen skal jeg bare på trening før jeg og Mamma stikker på butikken og kjøper med oss masse digg og reiser på hytten. Det blir så deilig, elsker å være der. Tror vi skal ha med oss sånn trodløst nett så jeg kan kansje blogge litt.


Jeg kommer bedre tilbake

De siste dagene.

Heihei. Igår hadde jeg rett og slett ikke tid til å blogge, for jeg trente dobbelt. Men tenkte ihvertfall å ta en liten oppsumering fra de siste dagene.

På søndag var det jo morsdag, så jeg var tidlig oppe å lagde kort til mamma, og så kom brødrene mine, og vi lagde frokost med eggerøre, bacon, og skiver. Mamma fikk roser og spaopphold av oss, så håper hun ble glad. Resten av dagen slappet jeg bare av hjemme, og gjorde litt lekser. Så lagde pappa god middag til oss, og den beste desserten. Jordbær dyppet i sjokolade.På kvelden spiste jeg håndballkamp med j98, som gikk ganske dårlig. Skal spille 99 kamp på lørdag, så håper det går bedre. Etter kampen dusjet jeg g hoppet i seng.Igår var det en helt normal skoledag, men vi så film i to timer, så det var bare deilig. Så trente jeg Tre til fire håndball, gikk hjem og spiste, og gikk ned til fotballtrening halv seks. Vi jogget først en liten runde, tøyet, hadde spenst trening, og kondisintervaller på slutten. Var helt grusomt å løpe, men det føles sååå godt etterpå.

Idag føler jeg at jeg har fått masse ut av dagen. Hadde kort dag på skolen, så jeg og Ronja var med hjem til Mie. Vi slappet av, spiste og gjorde litt lekser. Jeg ble hentet rundt fem, og så lagde jeg og Mamma oss pannekaker. Så har jeg ryddet rommet, krøllet håret, og nå lager mamma deilig grøt til meg.

I morgen skal jeg på sum-samling med håndballen, så det kan bli spennende. Tror jeg får blogget i mogen igjen, og hvis ikke blir det forhåndsskrevne innlegg :)

hva har du gjort de siste dagene ?

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


gratisdesign av Tonjemt
hits