hjemme igjen

Heihei, de få som leser om mitt utrolige spennede liv :)

Når vi kom hjem forrige uke, var det rett ut på vår herlige hytte, på Osterøy. Den ligger rett med sjøen, som er serriøst det beste. Hytten er den herligste plassen å være på sommeren, det er så fint der. Men nok om det, haha. Jeg har ihvertfall hatt en fantastisk uke, og meg og ronja har funnet på mye gøy. Vi har grillet, badet, kjørt båt, spist masse godt, sett filmer, kjørt bananbåt og stått på vannski. En dag kom og Sine og Mie ut, og det var dødskoselig, og vi koste oss hele dagen. Jeg og Ronja reiste hjem igjen nå på fredag, og så deilig det er å være på hytten, så er det enda deiligere å være hjemme. Jeg og Ronja sov nede hos henne, og dagen etter møtte vi Mie og spiste kinamat og handlet, før vi reiste til henne og overnattet der:) Igår slappet vi bare av, ida kom bort og vi bare så videoer og lakkerte neglene før jeg ble hentet :) Idag våknet jeg tidlig og gikk ut på tur med hunden, før jeg lagde meg frokost og la meg i sofaen med gossip girl, så heriiiig!

Har egentlig bare gjort ingenting idag, ryddet, sett tv, og var nettop på banen for en liten fotballøkt med mamma. Fyfaen, helt ærlig, var dte helt gruuusomt. Har jo ikke trent på en måned, og jeg må virkelig få opp kondisen før fotballen og håndballen begynner igjen! Nå skal jeg ut med ronja litt tror jeg, før jeg bare slapper av resten av kvelden.

Hva har du gjort den siste uken?

7 kommentarer

etigh-Kommenterer tilbake!

29.07.2013 kl.21:49

Fine bilder <3

carolinelovefashion

29.07.2013 kl.22:00

HEI SÅ FIN BLOGG DU HAR

GJERNE GÅ INNOM BLOGGEN MIN Å SI HVA DU SYNES OM OUTFITEN MIN.

RF & Simon!

29.07.2013 kl.22:22

fiin blogg!

Utrolig hyggelig om du ville ta en titt på bloggen vår, kanskje til og med legge til en kommentar♥

Etigh blogg

30.07.2013 kl.00:35

Fine bilder!

Cathrin

13.08.2013 kl.19:45

Utrolig fine bilder! :)

Tatiana

18.08.2013 kl.22:35

Beautifull :)

styl-in-my-live.blogspot.sk
Herlig ^^

juliehj

30.08.2014 kl.11:57

Herlige bildet!!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


Norske blogger

Kontakt


♥ingridhw@hotmail.com♥


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits