California dream !

Heisann,

Siden sist har jeg altså vært på verdens varmeste sted, vært i las vegs, shoppet, badet, ankommet san diego, besøkt slekninger og vært i sea world. Vi reiste til Las vegas sist søndag, da var vi innom to hoteller, før vi ankom las Vegas på Tirsdagen. Vi kjørte gjennom death valley nasjonalpark, og death valley er faktisk verdens varmeste sted, og varmerekorden der er 57 grader. I Las vegas bodde vi først på et hotell som het cirkus cirkus, og vi shoppet onsdagen, of fløy innendørs torsdagen, og da sjekket vi inn på et nytt hotell the venetian. Fredagen reiste vi videre mot san diego.

På fredagen kom vi til san diego, der vi besøkte noen slektninger på farmor sin side. Har aldri møtt de før, men de var utrolig koselige alle sammen. Vi bodde hos de i helgen, og så sjekket vi inn på hotell på søndagen. På lørdagen bare var vi på litt sightseeing i byen, på søndagen var vi på stranden og slappet av, og prøvde litt surfing, På mandagen var vi på kjøpesenter, og stranden etterpå. På tirsdag var det først opp igjen på kjøpesenteret, og så reiste vi til sea world og koste oss. Vi hadde bestilt sånn delfin time,så jeg og jarle fikk bade med delfinene, og det er en av de beste opplevelsene i mitt liv! Så var det onsdag da. Idag latet vi oss på stranden, reiste inn til en liten plass og spiste middag, før vi reiste opp igjen på senteret haha. Tror det er nok shopping nå, mangler bare noen små ting :) På fredag reiser vi til L.A, og på tirsdag er det hjemreise. Skal nyte de siste dagene fullt ut nå, og sole meg masse, har jo ikke blitt brun at all :( Men nå skal  jeg legge meg. Klokken er halv ett her, og det er jo morning hjemme allerede. Ha en fin dag alle sammen, så snakkes vi sikkert snart :)

Har du noen gang vært i California? Hva gjorde du der? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


Norske blogger

Kontakt


♥ingridhw@hotmail.com♥


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits