Tapas

Hei dere,

Vi dro ut for å spise tapas på Escalon i dag, for å feire at Eirik er ferdig med 13 år skole, og bare kose oss. Vi bestilte rundt ti retter, og smakte litt av hvert. Var mange ny smaker, og likte ihvertfall litt av det. Når jeg kom hjem kom Ronja opp og vi bare slappet av, snakket og så hade for sommerferien. Skal prøve å legge meg snart, men jeg vet godt at jeg ikke kommer til å få sove, haha.Skal sikkert blogge litt før jeg reiser, og så kommer det nok videoblogger i USA :)Hva har du gjort i kveld? Har du smakt tapas?

3 kommentarer

Maria

24.06.2013 kl.03:58

Hei(:

Så at du hadde kommentert på bloggen til Torhild at du skulle til California og lurte på sminkebutikker, klesbutikker osv..

Jeg har ikke vært i California men bor i USA så vet litt, haha

Av sminkebutikker anbefaler jeg sephora, Macy's & forskjellige såkalte "drugstores" ( feks target, heb ++ der selger de sånn sminke vi kjøper på Cubus & h&m hjemme) de har også noen egne butikker til feks bare mac produkter eller bare bare minerals produkter :)

Av klesbutikker er det helt sinnsykt mye forskjellig!! Personlig liker jeg forever 21, Victoria secrets, pink, abercrombie&fitch, hollister osv. :)

Vet ikke helt hvor i California du skal til, men gå innom tripadvisor og søk på nøyaktig sted også finner du MASSE ting du kan gjøre!!!

okei haha hvis du har noe du lurer på bare kommenter på bloggen min så skal jeg prøve å svare :)

nikoline

24.06.2013 kl.11:15

ahh nam tapas! søt blogg:-)

Ingrid - kommenterer tilbake !

25.06.2013 kl.21:17

Maria: åå, Tusen takk for hjelpen:)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


Norske blogger

Kontakt


♥ingridhw@hotmail.com♥


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits