Lite påskeblogging

Haha, Hei. Jeg sa jo at jeg skulle begynne å blogge skikkelig igjen, men så reiste vi på hytten, og nettet der erså utrooolig treigt, så jeg fikk ikke blogget. Men nå, nå er jeg tilbake. Idag er det siste dag i ferien, og jeg skal se ferdig sesong 5 og 6 av sex and the city, spise opp alt påskesnopet, og få gjort litt skolearbeid som jeg har utsatt hele påsken. SKal i hvertfall få blogget litt mer idag, og så kommer det kanskje videoblogg :)

Hva har du gjort i påsken ?

Én kommentar

Annette

07.04.2013 kl.15:18

Heisann! Så flott blogg du har laget da. Du er veldig god altså :-) Jeg pleide å blogge før, men jeg fikk mange teite kommentarer at jeg sluttet å blogge. Men det må ikke du! Da vinner mobberne bare! Men har noe annet til deg. Det er sånn konk hvor du kan vinne gratis energi drikke i et helt år. Jeg er helt addicted så er perfekt for meg og håper jeg vinner egentlig, men kanskje du har mer flaks?! :-D Prøv da vel!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


Norske blogger

Kontakt


♥ingridhw@hotmail.com♥


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits