Back on track

Hei :) Som dere sikkert fikk med dere reiste jeg på hytten til Ronja i vinterferien. Det var utrolig gøy, med ski, koselige kvelder, god mat og en utrolig gøy tur. Vi tok tog, buss og ferge, og det er noe av det gøyeste vi har gjort. Vi var der til Lørdag, og ble hentet med fergen av Pappa, kom hjem, spiste Taco, og så overnattet Ronja her. Søndagen gikk egentlig til å slappe av, og så besøkte vi valpene på kvelden. Igår var det tilbake på skolen, og treninger. Var skikkeig tungt med treninger, etter gangsperren etter skiturer, men deg gikk fint. Idag var Mie med meg hjem etter skolen, og vi lagde oss mat, slappet av og spilte inn en film. Skal spille kamp litt senere, men det kommer nok et innlegg til idag.

Hva har du gjort i det siste ?

4 kommentarer

bysanni.blogg.no

05.03.2013 kl.16:13

Stilig blogg du har, du må virkelig fortsette med det gode arbeidet på bloggen din, og bildene dine er såå pene jo! men tror du at du kunne hjulpet meg litt? Jeg har nemlig 3 par sko som jeg mener er kjempefine, og converse er mine favorittsko, men hva synes dere?Hadde vært kjempekult med DIN mening om hvilke sko som er finest i kommentarfeltet på bloggen min!
Høres veldig koslig ut! Lykke til på kampen!

Martine

05.03.2013 kl.16:19

Kult, du er veldig pen, jeg vil gjerne fortsette å følge bloggen din, og bildene dine er såå pene jo! Kan du kommentere tilbake? ;* Prøver å komme meg litt opp på listen, sliter litt skjønner du ;c

Lucy

05.03.2013 kl.16:21

Dette er den kuleste bloggen jeg har bes©ªkt!!! ¢¾

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


Norske blogger

Kontakt


♥ingridhw@hotmail.com♥


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits