De siste dagene.

Heihei. Igår hadde jeg rett og slett ikke tid til å blogge, for jeg trente dobbelt. Men tenkte ihvertfall å ta en liten oppsumering fra de siste dagene.

På søndag var det jo morsdag, så jeg var tidlig oppe å lagde kort til mamma, og så kom brødrene mine, og vi lagde frokost med eggerøre, bacon, og skiver. Mamma fikk roser og spaopphold av oss, så håper hun ble glad. Resten av dagen slappet jeg bare av hjemme, og gjorde litt lekser. Så lagde pappa god middag til oss, og den beste desserten. Jordbær dyppet i sjokolade.På kvelden spiste jeg håndballkamp med j98, som gikk ganske dårlig. Skal spille 99 kamp på lørdag, så håper det går bedre. Etter kampen dusjet jeg g hoppet i seng.Igår var det en helt normal skoledag, men vi så film i to timer, så det var bare deilig. Så trente jeg Tre til fire håndball, gikk hjem og spiste, og gikk ned til fotballtrening halv seks. Vi jogget først en liten runde, tøyet, hadde spenst trening, og kondisintervaller på slutten. Var helt grusomt å løpe, men det føles sååå godt etterpå.

Idag føler jeg at jeg har fått masse ut av dagen. Hadde kort dag på skolen, så jeg og Ronja var med hjem til Mie. Vi slappet av, spiste og gjorde litt lekser. Jeg ble hentet rundt fem, og så lagde jeg og Mamma oss pannekaker. Så har jeg ryddet rommet, krøllet håret, og nå lager mamma deilig grøt til meg.

I morgen skal jeg på sum-samling med håndballen, så det kan bli spennende. Tror jeg får blogget i mogen igjen, og hvis ikke blir det forhåndsskrevne innlegg :)

hva har du gjort de siste dagene ?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


Norske blogger

Kontakt


♥ingridhw@hotmail.com♥


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits