Nyttårsball 2013.

Heii. Nå tenkte jeg å skrive et innlegg om nyttårsballet vårt for bare 8. , som vi hadde 30. Januar. Jeg er selv tillitsvalgt i klassen, som gjorde at jeg måtte være med på planleggingen og på en måte være med å gjøre klart alt. Vi handlet inn masse ballonger, pizza, brus, snacks og pynt. Vi lagde klart masse bord og stoler, og pyntet gymsalen. Så fikk meg og Ronja gå hjem for å dusje og fikse oss, som vi fikk 1 1/2 time på, som vi synes var dødsdårlig tid. Men i fikk no dusjet, sminket oss og krøllet håret. Vi kom ned litt før ballet, og da var det utrolig masse folk der. Vi var utrolig fornøyd med at det kom såå mange, siden vi hadde jobbet utrolig mye med det. Vi serverte Pizza og brus, før vi ryddet vekk bordene og det ble dansing og verdens beste DJ Håvard Sunland. Han spiller alltid dritbra musikk,og det var skikkelig god stemning. Vi hadde også fotograf, som Hannah Fleten var så utrolig grei å være, hun er så utrolig flink, og det ble dritbrae bilder. Rakk desverre ikke å ta et eneste bilde med mitt eget kamera, men kan vise dere noen som ble tatt i bilderommet.Solveig, SImen, Damian og Mie

Eirin, Emma og Ida

Ronja og meg

Marlene og Eirin

Mathilde og Markus

Mie, Solveig, Simen og Sine

Solveig og Mie

Søteste Markus og Mathilde

Erik og Ronja
Meg og Solveeig 

Marlene og Vilde

Marlene og Sandra

Pene Malin og Mina.Damian og Ronja

Karen, Vilde, Andrea, Marlene og Camilla.


Nydelige Mie og Ronja.

Mie, meg og Ronja

Sine og Solveig

Eirin, meg, Mathilde og Ronja

Kristoffer og meg.Simen, Marco og Mikael.

Sine, Solveig, Emma, Mathilde og Eirin.

Markus og Solveig

Solveig, Mathilde, Ida og Sine.Nydelige Sine og Ronja

Pene Mie og Mina

Sine, Markus og Solveig.

Mie og meg

Meg, Solveig og Ronja
Haha, vet det ble utrolig mange bilder, men det var såå mange fine bilder av alle, så jeg måtte ta mange med. Hadde det ihvertfall utrolig gøy på ballet, og gleder meg sykt til neste !

Har dere hatt ball ?

2 kommentarer

14.02.2013 kl.20:46

Hvor kjøpte du den kjolen du hadde på på bildet med kristoffer???

-Stiinaa

23.02.2013 kl.00:43

Byttet du kjole på ballet? :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


Norske blogger

Kontakt


♥ingridhw@hotmail.com♥


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits