Dag 7 - Fire spesielle minner

1. Danmark med Familien min og Ronja sin familie. Tror dette var for rundt 5 år siden eller noe, så reiste vi ned til Danmark i en uke, og bodde sammen i et sånt stort hus. Var utrolig gøy, men boblebad og fin hage. Vi var også på sånn Fårup, men mer husker jeg ikke.

2. USA i 2010. Dette var en helt fantastisk opplevelse, og et av de gøyeste stedene jeg har vært. Vi kjørte rundt med bil på hele østkysten, besøkte Florida, Key west og mange sånne disneyland lignene ''verdener''. Er så utrolig glad for at vi skal tilbake i sommer, bare på motsatt side. USA er virkelig et sted å besøke.

3. Basecamp med Mie i Stavanger 2012. Dette var en slags tur, hvor vi besøkte tre forskjellige camper. En med vannet, en i skogen, og en i fjellet. Vi gikk turer, appoterte, lagde mat og koste oss. Var en utrolig fin opplevelse, og kunne gjerne gjort det igjen.

4. Når jeg og Ronja spilte inn vår første sang( haha, det skulle du hørt) Meg og Ronja har sunget sammen lenge, hatt flere konserter for familien, sunget på senteret, og sunget på alle skoleavslutningene til sommeren.. I januar 2008 tror jeg, reiste vi ut til et sånn innspillingsstudio på bursdagen til Ronja, og spilte inn en sang vi hadde laget sammen. Aner ikke hvor den er akkurat nå, men er ihvertfall utrolig morsomt å kunne høre på det nå.Fra Gran Canaria.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


Norske blogger

Kontakt


♥ingridhw@hotmail.com♥


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits