Update

Hei. Idag tenkte jeg å skrive et innlegg om hva jeg skal framover, hva jeg har gjort, og når jeg kommer tilbake med bloggingen.
På Lørdag hadde Pappa et Black and white party, for å feire 40-års dagen sin. Det var kjempegøy med god mat, og underholdning. Dro hjem hav tolv med min bror, mens de voksne var vel til fem tror jeg ?På søndag sto jeg opp åtte, og reiste til hallen for å dømme mine første minifotballkamper. Gikk helt fint, og kom hjem igjen med 90 kr, haha. Så reiste jeg på kamp, og vi vant mot Eidsvåg 5-2. Etter det var det hjem og spise mat og slappe av. 

Igår var det stressmandag, med håndballtrening rett etter skolen, og så fotballtrening. Så tok jeg meg et langt bad, spise og la meg.


Idag føler jeg at jeg har fått gjort en del, eller, egentlig ikke kanskje. Vi sluttet halv tolv, og jeg løp hjem for å gjøre lekser. Gjorde litt før jeg lagde meg mat, så TV, og gjorde litt lekser igjen. Så litt mer Tv, spiste, og gjorde enda mer lekser. Skal prøve å få gjort alt for denne uken og neste uke, siden jeg reiser til Gran Canaria neste uke. Har ihvertfall også fått ryddet rommet, skiftet sengetøy og vasket sminkekostene mine. Nå skal jeg spise litt og forberede meg til skoledagen i morgen, og legge meg. 

På Torsdag skal jeg spille fotballkamp igjen, mot Åsane, som jeg håper går bra. På Lørdag er det bursdagsbesøk til Mathilde, Til Ronja på Søndag, og så reiser vi på Mandag. Vi kommer hjem den 28, og tenker jeg begynner for fullt med blogging den 29. Gleder meg sånn. Men har dere tips til innlegg og videoblogger, som jeg kan lage ? Setter veldig stor pris på det :)

5 kommentarer

Mathilde - du får tilbake

18.01.2013 kl.21:45

heihei denne helgen er jeg åsså innom får å ønske deg en herlig helg :)

21.01.2013 kl.19:36

Du kan for eksempel ha ukensspørsmål på video. Eller du kan ha må gjøre video med en av vennene dine :)

30.01.2013 kl.22:00

Sminke video! , giveaway eller konkurranse !
Fine bilder :) mågjørevideo :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


Norske blogger

Kontakt


♥ingridhw@hotmail.com♥


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits