Lørdags kveld. 

Hei. Er helt kjørt i beina nå etter en håndballkamp og tre små fotballkamper. Håndballen gikk litt skeis, og vi tapte en del. Men var lite spillere, og så var det ikke helt vår dag. Men i fotballcupen kom vi til A-sluttspill og vi skal ut igjen og spille i morgen. Ikveld har jeg spist taco med familien, og sett litt TV med mamma. Har forresten drukket fra en kokosnøtt med sugerør, haha, har hatt lyst til det så lenge !

Nå ser jeg, mamma og pappa på en film, og spiser chips. Skal bare slappe av hele kvelden, og dusje etter filmen :) Ha gjør du i kveld ?Hei. Er helt kjørt i beina nå etter en håndballkamp og tre små fotballkamper. Håndballen gikk litt skeis, og vi tapte en del. Men var lite spillere, og så var det ikke helt vår dag. Men i fotballcupen kom vi til A-sluttspill og vi skal ut igjen og spille i morgen. Ikveld har jeg spist taco med familien, og ser litt TV med mamma. Har forresten drukket fra en kokosnøtt med sugerør, haha, har hatt lyst til det så lenge !


Én kommentar

Sifre

06.01.2013 kl.01:08

Tacoooo, nam ♥ Elsker bloggen!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


Norske blogger

Kontakt


♥ingridhw@hotmail.com♥


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits