Mine Nyttårsforsetter for 2013

Var en som spurte om jeg kunne lage et innlegg om nyttårsforsettene mine. Egentlig synes jeg det er litt privat, og hadde ikke så lyst å dele de, men gjør det alikavel. Ikke alle, men noen :)

Slutte å spise snop og drikke brus - Merker at jeg har spist altfor mye snop og dritt, og trykker i meg mat og sånn hele tiden. Nå er det slutt på det, og jeg skal bare spise sundt.

Kutte ned på data ! - Føler serriøst jeg er på dataen hele dagen ! Noe som gjør at jeg ikke får så mye tid ti venne eller lekser. Skal heller begynne å trene istedenfor å være på data, og legge den vekk så mye som mulig.

Gå mer uten sminke - Ja faktisk. Føler at all sminken jeg bruker bare ødlegger huden min, og jeg bryr meg egentlig ikke om hva folk synes om utseende mitt, og går fint uten sminke ! Har gjort det de siste dagene, og det er sykt deilig.
Ha den sommeren jeg aldri vil glemme - Jeg skal jo til USA i tre uker, som jeg vet kommer til å bli en fantastisk opplevelse jeg aldri vil glemme ! Men jeg vil også være mye med venner, skape mange minner, trene mye og kose meg masse!

Få meg en KJÆRESTE !♥

Lære meg nye ting - Jeg føler at jeg kan få ting, og det er sykt mye jeg har lyst til å prøve. Jeg skal ikke alltid være så usikker på alt, men bare hoppe i det :)

Rydde mer - Jeg har alltid rotete rom, men med en gang jeg rydder, føler jeg meg mye bedre, og friskere og gladere. Jeg skal også hjelpe mer til i huset, og generelt rydde mer !

Tenke over hva jeg kjøper - Dette er faktisk et av de viktigste punktene. Jeg har bestemt meg for å slutte å kjøpe sånne småting jeg kommer over på butikken, og heller spare til litt dyrere ting som jeg har veldig lsyt på. Har så mye ting nå, så skal også kjøpe mye mindre generelt.

Fokusere enda mer på skole  - Pugge mer, gjøre mer lekser, lese godt til prøve, og prøve å få bedre karakterer. Fikk 4,7 i snitt til jul, og har lyst å forbedre meg mye. Fikk fire 4'ere, og resten 5'ere, men i år vil jeg ha bare 5'ere, og noen 6'ere. Skal prøve så godt jeg kan, har såå lyst på supergode karakterer jeg kan være stolt over!

Dette var noen av mine nyttårsforsetter, de jeg føler er viktigst. Har du noen nyttårsforsetter ?

Én kommentar

Karen

05.01.2013 kl.17:40

Haha <3 mente du ikke 2013 :) du e søt <3

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


Norske blogger

Kontakt


♥ingridhw@hotmail.com♥


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits