New in - NYX

Dere vet når jeg kjøpte den julegavepakken, så kunne jeg jo ikke unngå å plukke med noen ting til meg selv også. Kjøpte bare tre småting, men tenkte å vise de uansett.

Nyx deep matte Bronzer. - Denne har jeg hørt mye bra om, og bestemte meg for å prøve den ut. Tok den lyseste fargen, siden det er vinter, og jeg er litt bleik. Er i hvertfall veldig fornøyd til å ha prøvd den noen få ganger. Man blir ikke oransj, og det blir ikke flekker. Tror ikke den kostet så mye heller, rundt 50 kr ?
NYX jumbo eye pencil. - Dette er det pr produktet fra NYX jeg hørte om først, og jeg tror det er et av de mest populære produktene. Denne eyelineren kan man bruke som highlight, øyenskyggebase og eyeliner. Den er superbra pigmentert, og jeg elsker den allerede. Jeg kjøpe cottage cheese,som er en lys, veldig shimrende farge. Ikke så dyr denne heller.

Hahaha, den skuffelsen. På nettsiden sto det at det var et helt børstesett med 6 børster, og så får jeg denne ene. Kostet vel 50 kroner,som ikke er noe dyrt, men helt ærlig, jeg kommer ikke til å bruke den, et sykt bomkjøp.

Hva synes du om innkjøpet mitt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


Norske blogger

Kontakt


♥ingridhw@hotmail.com♥


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits