+bankcup 2012

Her er noen FÅ av de tusen bildene jeg tok på +bankcup. Jeg hadde fem fantastiske dager, sammen med mangen fantastiske jenter, og ikke minst de kule trenerene. Vi sov alle 18 jentene, inne på et knøttlite klasserom, på en skole i vennesla, men koselig var det :) Vi spillte til sammen ca. 10 kamper, tapte noen, vant noen. Vi vant b-sluttspillet i både 11-er og 7-er, og fikk derfor med oss to nydelige pokaler hjem.  Stolt over det supre laget mitt :) Ellers har vi shoppet, spist, sett film, vært på disco, og kost oss sammen. Jeg har blitt mye bedre kjent, med noen jeg så vidt kjente fra før ! 


 Har MANGEN flere bilder, men jeg vet selv hvor kjedelig det er å se på 1000000 bilder i et innlegg, vi får se, kanskje det kommer flere ? :) Hvis dere vil <3
Jeg har i hvertfall hatt en suuuper cup, og hatt det kjempegøy :) 

Si ifra hvis jeg skal slette noen bilder :)

-Ingrid <3

Én kommentar

Ingrid

02.07.2012 kl.11:14

oii, mange bilder!

sv; Vi har egentlig bare lært triksa av oss selv, men vi lærte oss salto når vi var 4 eller 5 år! Så vi har jo gjort det ganske lenge :-)

Utrolig fin blogg!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Ingrid ,jeg er 13 år, og jeg kommer fra bergen. Jeg elsker å blogge å lage videoer, og jeg blogger om hverdag, mote og sminke. Jeg håper du liker bloggen min :)


Norske blogger

Kontakt


♥ingridhw@hotmail.com♥


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits